Βαθμολογία

Δύσκολη νίκη για τις κορασίδες της Ελασσόνας

Με 4 παγκορασίδες στην  βασική εξάδα της, η ομάδα της Ελασσόνας κέρδισε με 3-1 σετ την αξιόλογη ομάδα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα, για το πρωτάθλημα των κορασίδων! Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου παρουσίασε ένα μονταρισμένο σύνολο με υπέροχο σερβίς και εκπληκτική άμυνα.
Παπαιωάννου και Παναγιώτου είχαν εκπληκτική απόδοση, αλλά γενικά όλες οι αθλήτριες κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Τα σετ: 25-23, 24-26, 25-23, 25-21.
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαιωάννου,Μπελαή,Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου, Γκαραβέλη, Κόμη/ Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα, Γκόρη, Ζουρλανδάνη,

HTTΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ...

Με 3-0 σετ ηττήθηκαν οι νεάνιδες στα Τρίκαλα, όπου ως πασαδόρος αγωνίσθηκε η ακραία Παναγιώτου Ρίτα, αφού η βασική πασαδόρος Παπαδοπούλου ήταν τραυματίας και έτσι η πρόκριση τώρα θα κριθεί στον  αγώνα  με την ΕΑΛ,όπου  η ομάδα της Ελασσόνας θα επιδιώξει τη νίκη, που σε τριπλή ισοβαθμία με την ΕΑΛ και Τρικαλα θα μετρήσουν τα σετ και οι πόντοι.
Τα σετ: 25-17,25-19, 25-23.
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑναγιώτου): Κατσαρέ, Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Κασσελούρη, Γκαραβέλη, Παπακώστα, Παπαδοπούλου Ζωή, Κόμη, Μπελαή, Τζιούργκανου.