Βαθμολογία

Ένα ντέρμπι που τα είχε όλα

Ένταση, πάθος, καλό ποδόσφαιρο και γκολ, είναι τα στοιχεία που κάνουν ένα ντέρμπι να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Το παιχνίδι στο Δαμάσι, ανάμεσα σε Δαμασιακό και Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, για την 14η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, το οποίο έληξε με σκορ 1-1, τα είχε όλα αυτά και μπορεί το σκορ να είναι μικρό, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Δαμασιακού, σίγουρα το ευχαριστήθηκαν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το αποτέλεσμα, κρίνεται δίκαιο από όλες τις απόψεις, καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 21ο λεπτό όταν ο Τασιός έβγαλε συστημένη μπαλιά για το κεφάλι του Φούντα, με τον δεινό σκόρερ να είναι εύστοχος και να κάνει από κοντά με κεφαλιά το 0-1.

Στο 34ο λεπτό, ο Δαμασιακός είχε την ευκαιρία να απαντήσει, όταν ο Μουσιάρης, εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, να αναπηδάει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια να απομακρύνεται από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς. Τελικά, η ομάδα του Χρήστου Λόλα, κατάφερε να ισοφαρίσει δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Αχιλλέας Καλέσης έκλεψε την μπάλα, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο συρτό σουτ, έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες, είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν τέρματα και το παιχνίδι συνεχίστηκε με το ίδιο πάθος. Στο 60ο λεπτό, ο Μπουκουβάλας επιχείρησε ένα όμορφο σουτ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Την σημαντικότερη ευκαιρία όμως να σκοράρει, είχαν οι φιλοξενούμενοι, στο 67’ όταν ο Κρακάνος ανέτρεψε τον Φούντα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Φούντας, που έστειλε όμως την μπάλα άουτ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων. Τελικά, το παιχνίδι έληξε με το υπάρχον 1-1, αφήνοντας ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Τσιάλτας, Καρακάνος, Μπουκουβάλας, Πρατσίλας, Μπουνές, Μουσιάρης, Καλέσης Απ.(90’+2’ Δούκας), Καλέσης Αχ.(73’ Νάκας), Μπακαΐμης, Λούτσος(78’ Λέτσιος Αγγ.).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Παναγιώτου(53’ Κοτάκος), Ιλιάζι, Βενέτης, Τσινούδης, Τασιός(90’+2’ Αντωνόπουλος), Σαλγκάμης, Φούντας, Αρμαλαριώτης(83’ Ευαγγέλου).

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Νατσιούλας, Γιάντσης.