Βαθμολογία

Πολλά γκολ στον «βούρκο» της Νεάπολης

Την νίκη με σκορ 6-2 κατάφερε να πάρει ο Ιπποκράτης μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου αντιμετώπισε τον Ίκαρο Νεάπολης, για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στον αγώνα που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν από την αρχή να επιβάλουν τον ρυθμό τους και έφτασαν σε μια άνετη νίκη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζδράγκα, που πέτυχε χατ τρικ. Στο 27ο λεπτό, ήρθε η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, όταν ο Μητσιάκος του Ικάρου βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κουτσουρούμπα.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ήρθε το γκολ για την ομάδα του Ιπποκράτη, όταν στην αντεπίθεση που έκανε ο Τσίντζος έγινε κάτοχος της μπάλας και έγραψε το 0-1. Στο 39ο λεπτό, ο Ιπποκράτης κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ζδράγκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Ο Καρανικόλας ανέλαβε να το εκτελέσει, ευστόχησε και έκανε το 0-2. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Ίκαρος κέρδισε κι αυτός πέναλτι, με τον Ζαφειράκη. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μητσιάκος, με τον Κουτσουρούμπα όμως να δηλώνει παρών και να αποκρούει την μπάλα.

Και μετά από ένα τόσο γεμάτο πρώτο ημίχρονο, που τα είχε όλα, το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο. Στο 49’ ο Ζδράγκας με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-3, για να μειώσει ένα λεπτό αργότερα ο Αβραμούλης σε 1-3 για τον Ίκαρο. Ο Ζδράγκας, αύξησε εκ νέου την διαφορά των τερμάτων, κάνοντας το 1-4 στο 65’, για να μειώσει και πάλι ο Ίκαρος, αυτήν την φορά με τον Ζαφειράκη στο 78’.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ζδράγκας έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ, από κλειστή γωνία κάνοντας το 2-5, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού, ο Μπατζογιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα, έκανε το 2-6.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ίκαρος Νεάπολης: Τσιάρας, Συμεωνίδης, Κοσμάς, Κότσιρας(81’ Παλαμάς), Ντάλλας, Μπουχλαριώτης, Αβραμούλης, Καραγιάννης, Μητσιάκος, Ζαφειράκης, Σακελαρίου Α.(70’ Παπακώστας).

Ιπποκράτης: Κουτσουρούμπας, Φωτίου, Κουμαντζέλης, Στάτος, Δαούλας, Καρανικόλας, Ζδράγκας(81’ Καραντώνης), Ροκούδης, Τσίντζος(69’ Μπατζογιάννης), Μικερτζής, Τσόγκας Β.(75’ Κώτσιας).

Διαιτητής: Κομισόπουλος Βοηθοί: Δεληγιάννη Ε., Μιμούλης.