Βαθμολογία

Πρωινό διπλό για το Πουρνάρι

Την νίκη με σκορ 0-1 πήρε η Αναγέννηση Πουρναρίου, μέσα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, απέναντι στην Ομόνοια Λάρισας, που αν και πάλεψε δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι περισσότερο, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν από νωρίς ότι ξύπνησαν με κέφια και είχαν το πάνω χέρι σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στο 37ο λεπτό, ο Λευθέρης έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Σαρακατσάνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μανιώτης που επιχείρησε κι αυτός ένα σουτ, είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Πουρναρίου, κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά νωρίς και να διώξουν έτσι το άγχος από την πλευρά τους.

Ειδικότερα, ο Λευθέρης επιχείρησε μια σέντρα στο 48ο λεπτό, βρήκε τον Παπαρίση μέσα στην περιοχή και αυτός ψύχραιμα, έκανε το 0-1 για την ομάδα της Αναγέννησης. Στο 75ο λεπτό, το Πουρνάρι είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτήν την φορά, μετά από σουτ του Λευθέρη στην περιοχή, ενώ χαρακτηριστική ευκαιρία για γκολ είχε και ο Σκύφτας που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν ο στο 87ο λεπτό το σουτ του απέκρουσε ο Σαρακατσάνης.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκαν Σταυρόπουλος στο 78’ και Τσιαπλές στο 90’+2’, από Ομόνοια και Πουρνάρι αντίστοιχα, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Σαρακατσάνης, Γκομοσίδης, Δούρος, Τσεκούρας, Μητσογιάννης, Μπίλλης, Δραχαλίβας(77’ Μπέτσης), Αγγλόπουλος(46’ Σταυρόπουλος), Δημητρέλης, Καραλούλης, Μαστρογιώργος(62’ Γαρνέλης).

Αναγέννηση Πουρναρίου(Θανάσης Κολονιώτης): Κρητικός Γ., Κρητικός Θ., Τσιαπλές, Ζαϊρές, Κρητικός Θ., Ντίνας, Λευθέρης(85’ Σκύφτας), Μανιώτης, Μπούφης, Κρητικός Μ.(59’  Τσάκαλος), Παπαρίσης(72’ Κρητικός Ε.)

Διαιτητής: Γουδουλάκης Βοηθοί: Πιτσαρή, Τσιτρούλης.