Βαθμολογία

Ο απόηχος του ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΛ

Η ωραία και δυναμική εικόνα της αναμέτρησης των Αγίων Αναργύρων προσέλκυσε το ενδιαφέρων ακόμα και ομάδας παρακείμενων παπιών, οι οποίες πλησίασαν στο φράχτη του γηπέδου για να δουν από κοντά το θέαμα

Το ντέρμπι της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας στους Αγίους Αναργύρους ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Δολιχιακό ήταν ομολογουμένως ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι, που σίγουρα απόλαυσαν οι 80 περίπου φίλαθλοι που είδαν το ματς.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Ο αγώνας είχε πάθος, ένταση, αρκετές δυνατές μονομαχίες, κινούμενες ωστόσο σε αθλητικά πλαίσια, έλειπαν βέβαια οι σπουδαίες φάσεις (πέρα από τα 4 συνολικά γκολ που σημειώθηκαν και ένα δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων) και γενικά την ωραία  εικόνα της αναμέτρησης συμπλήρωναν η πολύ καλή συμπεριφορά των φιλάθλων και από τις 2 πλευρές καθώς επίσης η αξιοπρεπής στάση που τήρησαν οι αντίπαλοι πάγκοι τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το παιχνίδι, όταν τα αίματα άναψαν από την έντονη αντίδραση που εκφράστηκε, κυρίως με πικρία, των ανθρώπων της διοίκησης και των φιλάθλων που ακολούθησαν το Δολιχιακό.

Από την άλλη πλευρά του γηπέδου, η παραδοσιακή για την περίσταση καντίνα, η οποία ωστόσο δεν κατέγραψε την αναμενόμενη επισκεψιμότητα από πλευράς θεατών .... λόγω κρίσης

Οι φάσεις στο 80΄ και 84΄ από τις οποίες ανακόπηκε στην μια περίπτωση πολύ καλή ευκαιρία για την  φιλοξενούμενη ομάδα να σημειώσει τέρμα, καθώς ο επιτιθέμενος παίχτης της υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, κάτι που αμφισβητήθηκε έντονα και δίκαια θέλουμε να πιστεύουμε από τους ανθρώπους (παίχτες, πάγκο και φιλάθλους) του Δολιχιακού και στην άλλη στιγμή, μετά από 4 λεπτά, όταν σε ανατροπή παίχτη των φιλοξενουμένων μέσα στην αντίπαλη περιοχή, θεωρήθηκε πως ο ποδοσφαιριστής έπαιξε θέατρο, αποβάλλοντάς τον από το παιχνίδι ο διαιτητής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, είναι αυτές που στιγμάτισαν την κατά τα άλλα άψογη αναμέτρηση.

Για τις 2 παραπάνω ενέργειες, όπως γράψαμε και στην χθεσινή περιγραφή του αγώνα, ο πρόεδρος του Δολιχιακού κ. Θεόκλητος Τσιόγκας εξέφρασε μέσω του τύπου εντονότατα παράπονα κατά της διαιτησίας.

Οι διαιτητές μαζί με τον παρατηρητή αγώνα στη διάρκεια της ανάπαυλας

Παρά τη δυσαρέσκεια και την ένταση που σημειώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα, όλα κύλησαν σε φυσιολογικά και επιτρεπτά επίπεδα, χωρίς να σημειωθεί κάτι το αρνητικό και για τούτο αξίζουν συγχαρητήρια ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και των 2 συλλόγων, παρατηρητές και φίλαθλοι. Μετά τον αγώνα δήλωσαν οι προπονητές:

Θόδωρος Σκύφτας (Άγιοι Ανάργυροι): «Παίχθηκε πολύ καλό και δυνατό ποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες, θέλοντας εδώ να συγχαρώ το Δολιχιακό. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι και πως προσπαθήσαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε ωστόσο να πάρουμε τη νίκη καθώς ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα και έτσι όπως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, μας πικραίνει».

Κώστας Καζάκης (Δολιχιακός): «Με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε σαν ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να σημειώσουμε και δεύτερο τέρμα, διαμορφώνοντας από νωρίς τις συνθήκες που θα μας εξασφάλιζαν τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος μας έπαιξε δυνατά και δεχθήκαμε 2 γκολ από δικά μας λάθη. Το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο και για τις 2 ομάδες. Όσον αφορά τις αποφάσεις της διαιτησίας στο τελευταίο κυρίως δεκάλεπτο του αγώνα, επειδή πολύς κόσμος γνωρίζει καλά τον χαρακτήρα μου, δεν θέλω να αναφερθώ, αφήνοντας να κρίνουν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι».