Βαθμολογία

Δυνατό παιχνίδι και… ισοπαλία στους Αγίους Αναργύρους!

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (2-2)

Η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία ανάμεσα στους Αγίους Αναργύρους και το Δολιχιακό επεφύλαξε, αν μη τι άλλο, ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι από 2 αντιπάλους που δικαιολογούν απόλυτα τη βαθμολογική τους θέση στην κατηγορία.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήλθε ισόπαλο με σκορ 2-2 και γενικά θεωρείται δίκαιο, με βάση την προσπάθεια και απόδοση των παιχτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκείνο ωστόσο που σημάδεψε την καθόλα άψογη εικόνα της συνάντησης ήταν δύο ενέργειες – αποφάσεις του διαιτητή, που αμφισβητήθηκαν έντονα από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας και για τις οποίες ο πρόεδρος του Δολιχιακού κ. Θεόκλητος Τσιόγκας εκφράζει παράπονα κατά της διαιτησίας, μέσω του τύπου.

Συγκεκριμένα στο 80΄ ο ποδοσφαιριστής Τζήκας του Δολιχιακού, ύστερα από υπόδειξη του βοηθού κ. Μάνου, σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ (ελέγχεται η φάση), εγείροντας η απόφαση την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία των φιλοξενουμένων (από την εξέλιξη της φάσης σημειώθηκε γκολ, αφού όμως προηγήθηκε το σφύριγμα του διαιτητή).

Επίσης στο 84΄ ο διαιτητής κ. Μπουμαρσόπουλος, πάλι από υπόδειξη του επόπτη γραμμών κ. Μάνου, απέβαλλε με 2η κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή Σουγλή Στ. του Δολιχιακού, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του παίχτη μέσα στην περιοχή, θεωρώντας ο διαιτητής πως παίχθηκε θέατρο και δείχνοντας την κάρτα στον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα και ανοίγοντας το σκορ (1-0) μόλις στο 5΄ με πλασέ του Λιόλιου, ύστερα από συρτή πάσα του Σουγλή Κ. (εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων).

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και ήταν πιο απειλητικοί στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας στο 63΄ με κοντινό πλασέ του Φούντα Β., μετά από ωραία μπαλιά του Αμαρλαριώτη από πλάγια θέση. 

Στο 71΄ κέρδισε πέναλτι από ανατροπή μέσα στην περιοχή του Δολιχιακού ο Τασιός, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Φούντας Β. και δίδοντας προβάδισμα στην ομάδα του με σκορ 2-1.

Οι παίχτες του Δολιχιακού πέτυχαν την ισοφάριση στο 90+2΄ με έξυπνο μακρινό σουτ του Τζήκα, ο οποίος κρέμασε τον τερματοφύλακα Παυλόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Σουλιώτης και Μάνος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Θ. Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Κοτάκος, Ιλιάζι, Πλιάγκας, Τσινούδης, Παναγιώτου, Αμαρλαριώτης (87΄ Βίλλης), Τασιός, Γαδιτσάκης (46΄ Ευαγγέλου), Φούντας Β.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Χαλκίδης (67΄ Τσάτσος), Σαπάκος (77΄ Πρακατές), Τριανταφύλι, Νούσιας, Καζάκης, Σουγλής Στ., Κατής, Ζιάκος, Λιόλιος (57΄ Τζήκας), Σουγλής Κ.