Βαθμολογία

Το πίστεψε ο Λαρισαϊκός

Μπορεί η χρονιά φέτος να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Λαρισαϊκό, με τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών να δείχνουν πως φέτος η ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της στην Α1’ ΕΠΣΛ, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές κάτι φαίνεται πως αλλάζει, μια και η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να πάρει σήμερα την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, με σκορ 4-1 αυτήν την φορά, απέναντι στα Βούναινα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Χούσα με προβολή κέρδισε τον Ματούλα και έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Βουναίνων είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως τα σουτ των Τσιφλίζογλου και Σταύρου Τσαπράζη κατέληξαν άουτ. Τελικά, στο 30ο λεπτό, ήρθε η πολυπόθητη ισοφάριση, όταν ο Σταύρος Τσαπράζης, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Λαρισαϊκός έβαλε μπροστά τις μηχανές και κατάφερε να φτάσει σε αυτήν την μεγάλη νίκη. Στο 60ο λεπτό, ο Γκιουρσάνης έβαλε και πάλι μπροστά τους πράσινους, ενώ ο Γιδίτσης, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, έκανε το 3-1 στο 75’, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το τελικό 4-1, σε αυτήν την πολύ μεγάλη νίκη για τον Λαρισαϊκό, σημείωσε ο Παπαγιαννόπουλος, στο 88’, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής το προηγούμενο λεπτό είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Ζάχος, Τσιμπουκλής, Σαγάνης, Γκιουρσάνης, Χούσα, Καρβουνιάρης(83’ Γενητσεφτσής), Μπατσαράς(87’ Παπαγιαννόπουλος Κ.), Γιώργης(73’ Γιδίτσης).

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Ματούλας, Γκρίμπας, Παλάσκας, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου, Τσαπράζης Σ., Τσαπράζης Κ., Μερτζανίδης(70’ Τικταπανίδης), Σάλτας, Παπαδόπουλος(75’ Χατζηλιάδης Κ.), Κουτζούμης(75’ Αγγλόπουλος Κ.).

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Γκαρέλης.