Βαθμολογία

Οι Αμπελόκηποι δεν πιάνονται φέτος

Με το επιβλητικό 6-0, οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια νίκη στον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αυτήν την φορά απέναντι στην Ζωοδόχο Πηγή και να διατηρηθούν έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 19 βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο χορός των γκολ, άνοιξε πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους, όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Τριτάρης έκανε το 1-0, για να πάρει την σκυτάλη ο Τσάκε δέκα λεπτά αργότερα και να κάνει το 2-0. Στο 23ο λεπτό, ο Τσάμπας με σουτ σημείωσε το 3-0, ενώ ο Τσάκε με πέναλτι κατάφερε να σκοράρει και δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 4-0, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Βαλώζος ανέβασε τον δείκτη του σκορ, σημειώνοντας το 5-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου και αν μη τι άλλο, έδειχνε ξεκάθαρα την διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων. Τέλος, στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Αμπελοκήπων έπαιξε πιο χαλαρά, διατηρώντας την υπεροχή της και κατάφερε να πετύχει και έκτο γκολ, με τον Βαλώζο στο 78ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αμπελόκηποι: Μαλισιώβας, Γερμάνης, Τζιόγκας, Καούνας(46’ Τριτάρης), Μπλάνας, Ντε Λα Ρόσα(56’ Κόντα), Μπίμπα, Βαλώζος, Τριτάρης(59’ Χαϊντούσι Ν.), Τσάκε, Τσιάμπας.

Ζωοδόχος Πηγή: Κοτρώτσιος, Ντιβανίδης, Φαρσάλης, Τσιάμης, Τσιάρας, Ζιάρκας, Τσιάμπας, Αποστολίδης, Δημητρόπουλος, Ζέικος, Μπαϊράμογλου.

Διαιτητής: Τσαπράζης Βοηθοί: Ντούρμα Β., Δημήρης.