Βαθμολογία

Ήταν πραγματικός Χείμαρρος (Video)

Την νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, στο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, κόντρα στον Ελευθεριακό που είχε διακοπή λόγω αδυναμίας του διαιτητή να συνεχίσει και κατόπιν απόφασης της ΕΠΣΛ, συνεχίστηκε από το χρονικό σημείο που είχε διακοπεί, το απόγευμα της Πέμπτης, με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά και τις δύο ομάδες να ξεκινούν με δέκα παίκτες, καθώς είχαν αποβληθεί, από ένας ποδοσφαιριστής για την κάθε ομάδα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Ελευθεριακός, μπήκε πατώντας καλύτερα στο γήπεδο αρχικά και την υπεροχή του την έδειξε δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ, το οποίο σωστά υπέδειξε ο επόπτης ως οφσάιντ. Στο 74ο λεπτό ο Νάκης, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από την πλευρά της Μαρμαρίνης και αρχικά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα πάνω σε σώματα αμυντικών.

Ο Ελευθεριακός, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, με τον Μόκα που είχε αρκετές ευκαιρίες προηγουμένως, στο 81ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 84’ ο Νάκης, κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία το κράτησε μέχρι το τέλος, με το παιχνίδι να λήγει με νικητές τους γηπεδούχους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο γήπεδο της Μαρμαρίνης, βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κύριος Ζήσης Γρηγορίου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Καραδημητρίου, Αγγέλης, Σκλήκας, Καλογιάννης, Κολοβός, Μπάτσικας, Περδικούλης, Νάκης, Σκιάς(80’ Μπέτσιος), Νοβοκρεσενίδης(86’ Ρουμολίνο).

Ελευθεριακός: Συράκης, Δεληγιάννης, Φροξυλιάς, Χατζηλάρι, Σταμούλης, Μητρακούλης, Θεοδωράκης, Μόκας, Χονδροδήμος, Ραπτοτάσιος.

">http://