Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι

Σε μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία ανάμεσα στο Δολιχιακό και το Δαμασιακό, η φιλοξενούμενη ομάδα απέσπασε το νικηφόρο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, παράλληλα με τους 3 πόντους, που την καθιστούν στη 2η θέση της κατηγορίας με 28 βαθμούς (1ος οι Αγιοι Ανάργυροι με 31 και 3ος η Αστραπή Ν.Π. με 26).

Οι 200 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Δολίχης παρακολούθησαν ένα δυνατό και πολύ καλό παιχνίδι, όπου υπήρχε ρυθμός, πάθος, τρέξιμο και αρκετές δυνατές μονομαχίες όσον αφορά τη διεκδίκηση της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές και των 2 συγκροτημάτων.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο καθώς πίεσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας περισσότερη κατοχή μπάλας από τον αντίπαλο και δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως οι παίχτες του Κ. Καζάκη να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν επιτυχώς.

Από την άλλη πλευρά, οι σκληροτράχηλοι ποδοσφαιριστές του Χ. Λόλα, πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, αντέδρασαν θετικά στην πίεση των γηπεδούχων, προσπαθώντας κυρίως με στημένες φάσεις να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό. Ήταν αυτοί πρώτοι που σημείωσαν τέρμα στο 8΄, ισοφαρίζοντας ο Δολιχιακός στο 16΄, παίρνοντας και πάλι προβάδισμα στο σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 75΄, διατηρώντας το 1-2 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Μπουνές άνοιξε το σκορ (0-1) στο 8΄ με κεφαλιά, σε μια στιγμή σύγχυσης της άμυνας του Δολιχιακού. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 16΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Κατής και εκτέλεσε επιτυχώς ο Σουγλής Σ. Στο 45+1΄ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Κ. Καζάκη όταν ο Λιόλιος δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 75΄ ο Μπουνές πέτυχε ξανά με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό αποτέλεσμα 1-2.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κ. Καζάκης): Σακελλαρίου, Σαπάκος, Θεοδωράκης (75΄ Τσάτσος), Τριανταφύλλι, Καζάκης, Νούσιας, Σουγλής Στ., Πρακατές (70΄ Ζιάκος), Κατής, Λιόλιος (75΄ Τζήκας), Σουγλής Κ.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χ. Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Απ. , Καλέσης Αχ. (75΄ Δαλαμάγκας), Καρακάνος, Μπακαϊμης, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Μπουκουβάλας, Πρατσίλας, Λούτσος (65΄ Νάκας), Μπουνές (90΄ Λέτσιος Αγ.).