Βαθμολογία

Ντέρμπι με τα όλα του

Απ’ όλα είχε η αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Ραχούλα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων για την 12η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο της νίκης, με σκορ 2-3 ωστόσο λαχτάρησαν στα τελευταία λεπτά, όταν είδαν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Λιάπη να μειώνουν και το σκορ από 0-3 να γίνεται 2-3.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι Άγιοι Ανάργυροι, απέδειξαν από την αρχή το γιατί βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία και άνοιξαν πολύ γρήγορα το σκορ, με τον Τασιό, που βρήκε δίχτυα στο 14’ και έγραψε το 0-1. Στο 42ο λεπτό, ήρθε η σειρά του Φούντα να σκοράρει και να συνεχίσει έτσι την καλή σχέση που έχει με τα δίχτυα, αφού σημείωσε το 0-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν αισθητά τους αντιπάλους τους, δημιουργώντας κάποιες αξιόλογες φάσεις και απειλώντας κατά διαστήματα την εστία του Παυλόπουλου. Στο 56’ ο Διαμάντης επιχείρησε ένα σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των Αγίων Αναργύρων μάζεψε την μπάλα, ενώ στο 59ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος με σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, ο Ατρόμητος ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ στο παιχνίδι στο 68’ με τον Βενέτη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής όμως, δεν το χάρηκε πολύ, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το παιχνίδι, αφήνοντας έτσι την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Ραχούλα, μείωσε στο 74’, όταν ο Αργυρακούλης έδωσε την μπάλα στον Καζάνι, που μπροστά από το τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3. Στο 79’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Δόξας, όταν ο Γκομοσίδης, εκτέλεσε ένα κόρνερ και βρήκε τον Καζάνι, που πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, μείωσε σε 2-3 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, που από εκείνο το σημείο και έπειτα πήρε άλλη τροπή.

Τελικά, το σκορ παρέμεινε ως είχε, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, όταν υπήρξε μια συμπλοκή ποδοσφαιριστών, αλλά και είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Η ένταση που κράτησε αρκετή ώρα, σταμάτησε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Τσιτουρτζής, Τσιάτας(46’ Τάχος), Πιλτσούλης(68’ Σκάκος), Θεοχαρούλης(86’ Μηταλούλης), Τζέος, Μαυρομιχάλης, Διαμάντης, Γκομοσίδης, Γιαννακόπουλος, Αργυρακούλης, Καζάνι.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Κοτάκος, Ιλιάζι, Τσινούδης(89’ Μαϊμουλιώτης), Βενέτης, Τασιός(86’ Γαδιτσάκης), Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης, Πλιάγκας, Φούντας(90’+2’ Σκύφτας).

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Τσαπράζης, Σταμπέρνας.