Βαθμολογία

Ο Αετός επεφύλασσε εκπλήξεις

Η έκπληξη της 12ης αγωνιστικής στην Α1’ ΕΠΣΛ, σημειώθηκε στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», όπου ο ψυχωμένος Αετός Αμυγδαλέας, κατάφερε να πάρει χρυσό τρίποντο απέναντι στον Τοξότη, με σκορ 0-1 κάτι που σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ήταν άνευρο και χωρίς οι δύο ομάδες να παρουσιάσουν κάτι ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος, ωστόσο στο δεύτερο μέρος και μάλιστα στην αρχή η ομάδα της Αμυγδαλέας έκανε την έκπληξη και κατάφερε να σκοράρει, αιφνιδιάζοντας τους ποδοσφαιριστές του Τοξότη, που να σημειωθεί ότι σήμερα φόρεσαν για πρώτη φορά την καινούρια φανέλα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το 0-1 έγινε στο 47ο λεπτό όταν ο Ευαγγελούλης έκανε ένα σουτ, με την μπάλα αρχικά να κατευθύνεται άουτ, όμως πετάχτηκε στην πορεία της ο Παζάρας και με προβολή δίπλα στο δοκάρι, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με εξαίρεση δύο ευκαιρίες των Μπαλογιάννη και Τσανά, στο 70’ και στο 78’ αντίστοιχα. Έτσι, ο Αετός Αμυγδαλέας κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Ντόντος(65’ Φαρμάκας), Τζήκας(55’ Ρίζος), Σπαρτής, Σούμας, Παππάς, Τάκε, Μπαλογιάννης, Γκαραβέλης(49’ Καραλής), Τσανάς, Μαγκούτας.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας Α., Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Μητράκας, Σιούτας Δ./Σ.(88’ Παπαδημητρίου), Ανδριανόπουλος, Γραμμένος(75’ Μπέλλιος), Καψούρης, Σιούτας Δ/Β., Παζάρας(84’ Σιούτας Κ.).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Μάνος, Νίκζας.