Βαθμολογία

Στο τέλος πήρε τον βαθμό η Νέα Πολιτεία

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η λαρισινή μονομαχία, ανάμεσα σε Αστραπή Νέας Πολιτείας και Βουκεφάλα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 90’ οπότε και κατάφερε να ισοφαρίσει η ομάδα της Αστραπής και να πάρει τουλάχιστον τον έναν βαθμό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Αυτό, αποδείχτηκε και στην πράξη, όταν κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, με τον Μπατζιανούλη, που ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον τερματοφύλακα της Νέας Πολιτείας, Χαβίλα και για αυτό διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νάτσης, που ήταν εύστοχος και έδωσε έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. Εκεί όμως μίλησε η εμπειρία του Μίμη Τσακμακίδη, που εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του στο 90ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαζήση και τουλάχιστον κατάφερε να πάρει τον πόντο για την ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπατζέλας(82’ Μηνάς), Καλτσάς, Κολιοφούτης(80’ Δήμος), Σουλτούκης, Τσακμακίδης, Νίτσας(75’ Αλεξανδρής).

Βουκεφάλας(Κυριάκος Κυζιρίδης): Παπαζήσης, Γεωργατζιάς, Πανέτσος, Ευσταθιάδης, Τσιόπας, Σιάρκος, Ακριβόπουλος, Κυριάκος, Μπατζιανούλης, Χαρούλης(64’ Νεράντζης Γ.), Νόκας(56’ Νάτσης).

Διαιτητής: Κουρδής Βοηθοί: Ντούρμα, Πιτσαρή.