Βαθμολογία

Μοιράστηκαν γκολ, τραυματισμούς και βαθμούς

Με το ισόπαλο σκορ 2-2 έληξε το λαρισινό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Ανθούπολη και Χαραυγή, με κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι, να είναι οι αρκετοί και σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, γεγονός που ανάγκασε την γιατρό του αγώνα να επέμβει αρκετές φορές, ούτως ώστε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες ποδοσφαιριστές.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, στο 13ο λεπτό όταν ο Σκορδίλης επιχείρησε ένα γυριστό σουτ, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Αυτοί όμως που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι, που έκαναν το 0-1 στο 20ο λεπτό με τον Λάτα, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 41’ η Ανθούπολη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με πολύ όμορφη ενέργεια του Σκορδίλη, που προήλθε μετά από σέντρα του Σαπουνά. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, το σκορ παρέμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Ανθούπολη κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ντάλλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αντίπαλο αμυντικό. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαπουνάς, που ήταν εύστοχος και έκανε την ανατροπή στο σκορ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά, με τον ίδιο τρόπο κατάφερε να ισοφαρίσει η Χαραυγή, όταν ο Λάτα ανατράπηκε στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ανθούπολη(Β. Ταχτιντής): Καλαντζής, Γκουντουμάνης(75’ Μπλούφας λ.τ.), Σαπουνάς, Νίκου, Παυλίδης, Παπαγιαννούλης Β.(49’ Ντάλλας λ.τ.), Βλησαρούλης, Τσιβάκας(59’ Τσιάτας), Σκορδίλης, Παπαγιαννούλης Σ., Χατζηρούφας.

Χαραυγή(Α. Βλιώρας): Ράιδος(32’ Καρανίκας λ.τ.), Λιάπης, Πίπης, Ρουμελιώτης, Χασιώτης, Τουρμούσογλου, Σινάνι, Παππάς, Κεραμίδας(15’ Γεράσης λ.τ.), Λάτα, Βιντσάνι.

Διαιτητής: Γούλας Βοηθοί: Γκρέτσης, Μπλιώνας