Βαθμολογία

Άνοιξε τα φτερά του ο Ίκαρος Νεάπολης

Την νίκη με 2-0 κατάφερε να πάρει ο Ίκαρος Νεάπολης, απέναντι στον Ηρακλή Ομολίου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο «Νεάπολης Β’» το πρωί της Κυριακής, για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν την υπεροχή τους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Ομολίου, η οποία παρά τις αρκετές απουσίες, προσπάθησε να πάρει ότι μπορούσε περισσότερο από το παιχνίδι.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Ίκαρος, κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 8ο λεπτό, ο Ζαφειράκης μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Ομολίου, έκανε το 1-0. Στο 16ο λεπτό, ο Ντάλλας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Ευαγγέλου, έστειλε την μπάλα άουτ από κοντά, ενώ η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Δήμος Ταπατάς έκανε ένα σουτ και ανάγκασε τον Τσιάρα να αποκρούσει αρχικά, ενώ στην συνέχει η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 25ο λεπτό, ο Ίκαρος είχε ακόμα μια καλή στιγμή, όταν ο Αβραμούλης δοκίμασε ένα σουτ από αριστερά, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό, όταν ο Σακελλαρίου, δοκίμασε ένα σουτ, με το οποίο νίκησε τον Κοκκινά και έγραψε το 2-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, του αγώνα, ο Ίκαρος θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, όταν ο Παπαδόπουλος που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι έπιασε ένα σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ομολίου, Δημήτρης Ριζάκης, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας, αντίπαλος επιθετικός τον χτύπησε στο πρόσωπο με το πόδι, με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη του και να βγει ως αναγκαστική αλλαγή αιμορραγώντας. Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή, είναι καλή ανάρρωση και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ίκαρος Νεάπολης(Αντ. Μπουχλαριώτης-Αλ. Σακελλαρίου): Τσιάρας, Κότσιρας, Παπαευαγγέλου(46’ Παπακώστας), Ντάλλας, Ευαγγέλου, Μπουχλαριώτης, Αβραμούλης, Καραγιάννης, Μητσιάκος, Ζαφειράκης(88’ Παπαδόπουλος), Σακελλαρίου(72’ Παλαμάς).

Ηρακλής Ομολίου(Αντώνης Πρεμέτης): Κοκκινάς, Καραμπέκος Α., Καραμπέκος Π., Σινάνι, Μητσιούλης, Ριζάκης Δ.(82’ Πολύζος λ.τ.), Τσαγκαλίας, Πολύζος Ο.(76’ Χαϊρουλίν), Ταπατάς Δ., Νικολάου Ν., Νικολάου Α.

Διαιτητής: Κοτούμπας Δ. Βοηθοί: Μιμούλης, Δημόπουλος.