Βαθμολογία

Από ένα γκολ για Βουκεφάλα και Τοξότη

Στο ισόπαλο 1-1 αρκέστηκαν Βουκεφάλας και Τοξότης, στην μονομαχία που είχε έντονο το λαρισινό στοιχείο. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, ενώ περιορίστηκε κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς να δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η πρώτη καλή στιγμή, ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση στο 16’, με την μπάλα όμως να περνάει αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Μπρούτσου. Στην συνέχεια, ο Τοξότης απάντησε στο 33’ όμως το σουτ του Μπαλογιάννη πέρασε άουτ. Το πρώτο μέρος, δεν είχε κάτι περισσότερο, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βουκεφάλας μπήκε πιο συγκροτημένος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι κατά διαστήματα. Στο 52ο λεπτό, ο Χαρούλης επιχείρησε ένα σουτ από καλή θέση, με την μπάλα όμως να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπρούτσου. Τελικά, τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έβγαλε μια εξαιρετικά κάθετη μπαλιά στον Νόκα, που μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Βουκεφάλα.

Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι το 83ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Κυριάκου Κυζιρίδη, θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να πάρει το τρίποντο. Όμως, ο Τάκε είχε άλλη άποψη και έτσι κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο σουτ. Στο 85’ ο Βουκεφάλας είχε ευκαιρία να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν ο Γκρέτσης έκανε ένα σουτ, ο Μπρούτσος απέκρουσε και ο επερχόμενος Μπατζιανούλης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, με τον επόπτη όμως να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ, επομένως το τέρμα του δεν μέτρησε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βουκεφάλας(Κυριάκος Κυζιρίδης): Παπαζήσης, Γεωργαντζιάς, Πανέτσος(79’ Νεράτζης Κ.), Ευσταθιάδης, Τσιόπας(61’ Παλάσκας), Σιάρκος, Ακριβόπουλος, Κυριάκος, Μπατζιανούλης, Χαρούλης(67’ Γκρέτσης), Νόκας.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Ντόντος(58’ Μάουρο), Τσακνάκης, Σπαρτής, Φαρμάκας(80’ Τσέλα), Παππάς, Τάκε, Μπαλογιάννης, Πεζής(40’ Μαγκούτας λ.τ.), Τσανάς, Σούμας.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Γκαρέλης.