Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα – σοκ της περασμένης αγωνιστικής από τα Βούναινα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Δάφνης Γλαύκης με σκορ 2-0 και να παραμείνει στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους Τοξότη, Νέα Πολιτεία και Δαμασιακό.

Η ομάδα του Θοδωρή Σκύφτα χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση κατάφερε με σοβαρότητα να πάρει αυτό που ήθελε. Φυσικά και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αρκετά και αν ήταν περισσότερο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Οι Άγιοι Ανάργυροι κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 22’ όταν σε γέμισα του Φούντα, ο Βεργής στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα σε μια άτυχη στιγμή για τον παίκτη της Γλαύκης.

Το γκολ αυτό μάλλον «ξύπνησε» τους φιλοξενούμενους που είχαν μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αρκετές ευκαιρίες να κάνουν το 1-1 με τους Μίχο και Βράκα. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν μια καλή στιγμή με τον Τσινούδη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά αφού το σκορ ήταν εύθραυστο. Στο 61’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0 με σουτ του Φούντα από κόρνερ του Τσινούδη. Καλή στιγμή για τους Αγίους Αναργύρους είχε και ο Βενέτης. Η Δάφνη Γλαύκης μετά το 2-0 δεν κατάφερε να βρει έναν καλό ρυθμό και στο φινάλε έχασε το παιχνίδι.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Ιλιάζι, Κοτάκος, Βενέτης, Τσινούδης (84’ Γαδιτσάκης), Τασιός (72’ Ευαγγέλου), Αμαλαριώτης (79’ Βίλλης), Σαλγκάμης, Φούντας.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Μπαριζιάλης, Υφαντής, Σμυρλής (68′ Τσιαγκάλης), Μίχος, Βεργής, Τσιώλης Ν. (77′ Τσιώλης Β.), Βράκας, Χατζηβασιλείου (85′ Τζιότζιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος, Ακρίβος, Αρχοντής.