Βαθμολογία

Διήμερο βόλεϊ στην Ελασσόνα

Αρχή με τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας , με τις γυναίκες του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας να αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη του Γ.Σ.Αλμυρού το Σάββατο 9/11/13, στις 19:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας. Ουσιαστικά, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας, εντός έδρας και βασική της επιδίωξή  είναι, να κερδίσει τον αγώνα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Η νικήτρια ομάδα του αγώνα θα προχωρήσει στην επόμενη φάση που είναι η συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας , όπου θα αγωνιστεί με ομάδες Α2 Εθνικής κατηγορίας,αλλά συγχρόνως θα αγωνιστεί στον τελικό της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας ,με την νικήτρια της άλλης αναμέτρησης - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ , ΑΡΓΟΥΣ ΒΟΛΟΥ.
Η αποστολή της Ελασσονίτικης ομάδας θα καθοριστεί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ)

Τη Κυριακή στις 10/11/13 στις 17:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας θα διεξαχθεί ο αγώνας  Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για το πρωτάθλημα νεανίδων με την ομάδα του Ασκληπιού να έρχεται αήττητη στην Ελασσόνα έπειτα από τις 2 νίκες της, επί της ΕΑΛ με 3-2 και του ΤΥΡΝΑΒΟΥ με 3-1. Η ομάδα της Ελασσόνας έχει μία νίκη επί του ΤΥΡΝΑΒΟΥ με 3-1 και περιμένει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε με νίκη να  αποκτήσει βαθμολογικό αβαντάζ, στην προσπάθεια της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναμένεται και οι δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα αφού και οι δύο ομάδες έχουν παίκτριες στην σύνθεσή τους με εμπειρία και ταλέντο.

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ
(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ)

Τέλος τη Κυριακή 10/11/13 στις 15:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων, με τις αθλήτριες του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας να επιδιώκουν το 3χ3, στη συγκεκριμένη διοργάνωση . Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει, είναι του Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ.