Βαθμολογία

Επεισοδιακή νίκη για την Γλαύκη (Video)

Την νίκη κατάφερε να πάρει η Δάφνη Γλαύκης, με σκορ 2-1, απέναντι στον Δαμασιακό στο παιχνίδι που ξεχώριζε για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία και θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες, όχι μόνο βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, αλλά παίζουν και καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, το παιχνίδι είχε όμως αρκετές εντάσεις, τόσο κατά την διάρκεια του, όσο και στο τέλος, με αποτέλεσμα η διαιτητής του αγώνα, κυρία Τσιοφλίκη, να αναγκαστεί να διακόψει την αναμέτρηση περίπου στο 30ο λεπτό για δέκα λεπτά, επειδή κάποιος οπαδός μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αρχικά, οι γηπεδούχοι απείλησαν την αντίπαλη εστία, με τον Βράκα και τον Σμυρλή να στέλνουν την μπάλα άουτ στο 7ο και 18ο λεπτό αντίστοιχα. Στο 21’ σημειώθηκε η πρώτη ένταση στον αγώνα, όταν ο ποδοσφαιριστής του Δαμασιακού, Λόλας, εξύβρισε την διαιτητή του αγώνα, κάτι που επεσήμανε ο παρατηρητής και ο επόπτης, με αποτέλεσμα αυτήν να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τα αίματα άναψαν προς στιγμή, με τους ψυχραιμότερους όμως να επεμβαίνουν και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Στο 28ο λεπτό, ο Δαμασιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Τσιάλτας μπήκε από την δεξιά πλευρά στην περιοχή της Γλαύκης και με ωραία προσπάθεια έκανε το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Τότε, κάποιος από τους οπαδούς που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου, πήδηξε την σήτα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τους διαιτητές να μαζεύονται στο κέντρο του γηπέδου και να αποχωρούν προς τα αποδυτήρια, όπου και παρέμειναν για δέκα λεπτά. Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε, ωστόσο ήταν φανερό πως το κλίμα ήταν τεταμένο.

Από εκεί και πέρα, ο Δαμασιακός, αν και με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να βγαίνει μπροστά, απειλώντας την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσιάλτας έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όταν μετά από μπαλιά του Μπουκουβάλα από τα δεξιά, έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να καταλήγει στα χέρια του Γκέκα.

Στο 53ο λεπτό, δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα μέσα στην περιοχή του Βίδρα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Μίχος και από κοντά, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη.  Τελικά, στο 85’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής κέρδισε πέναλτι για την Δάφνη Γλαύκης, όταν ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να κάνει την ανατροπή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βράκας, που ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

To πέναλτι, με το οποίο η Γλαύκη πήρε την νίκη σε μορφή video

">http://

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, κάποιοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στην έξοδο του γηπέδου, απειλώντας τους διαιτητές, καθώς επίσης και τον παρατηρητή του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Γκέκας, Σερακιώτης, Αποστόλου, Μπαρτζιαλής, Υφαντής, Σμυρλής, Μίχος, Βεργής, Τσαγκάλης(71’ Τσιώλης Ν.), Βράκας(89’ Χειμώνας), Τσιώλης Ε.(45’+9’ Χατζηβασιλείου).

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος(25’ Βίδρας Β. λ.τ.), Τσιάλτας, Καράκανος, Μπουκουβάλας, Πρατσίλας, Μπονές(62’ Λούτσος), Μουσιάρης Δ., Καλέσης Απ.(83’ Ανδρέου), Λόλας, Καλέσης Αχ., Μπακαΐμης.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Αναστασίου Γ.