Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την Ακαδημία Τυρνάβου

Την νίκη στο τοπικό ντέρμπι του Τυρνάβου, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει η Ακαδημία Τυρνάβου, που κέρδισε τον Αστέρα Τυρνάβου, στο γήπεδο Ζέρμα-Γαλάτου, με τελικό σκορ 2-1 και πλέον βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του Ομίλου με 18 βαθμούς.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, ποδοσφαιριστές του Αστέρα, κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, στο 18ο λεπτό, όταν ο Πασιός εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας στην περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού της Ακαδημίας και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα, με το σκορ να γίνεται 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τελικά, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35ο λεπτό, όταν ο Λώζος επιχείρησε ένα πλασέ και έγραψε το 1-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, καθώς και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε αρκετά ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στο 83’ όταν ο Μούργκας, πλάσαρε σωστά τον Μπαντή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ακαδημία Τυρνάβου: Κοντοβασίλης, Παπαχατζής, Ντούρος(75’ Μπάκος Κ.), Αυλογιάρης, Χαρισούλης, Παπαχατζής(90’+2’ Ζυγούλης), Σπυρόπουλος, Μπάκος, Λώζος, Στάμος, Παπαδόπουλος(47’ Μούργκας)

Αστέρας Τυρνάβου: Μπαντής, Γαλάνης, Γκαραγκούνης, Καρακώστας, Τσακιρίδης Κ., Τσακιρίδης Δ., Πασιός, Μπαντής, Γαλάνης, Μπαντής, Γκαραγκούνης.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Μακρής, Γούλας.