Βαθμολογία

«Διαζύγιο» ΠΑΣ με Παντελίδη

«Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην συνέχιση της καριέρας του.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες της ομάδας στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Σάββα Παντελίδη, που ατυχείς συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας».

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, που θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ εν όψει του σαββατιάτικου (2/11) αγώνα με τον Πλατανιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Μετά τα τελευταία γεγονότα είχαμε την σημερινή άσχημη και στενάχωρη κατάληξη για όλους. Την απομάκρυνση του κου Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας μας. Ένας τίμιος, εργατικός προπονητής και εξαίρετος άνθρωπος.

Όλοι πλέον πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, όπως πρέπει να αναλογιστούμε και το μερίδιο που μας αναλογεί. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης. Το Σάββατο πρέπει να πάμε όλοι μια γροθιά. Κόσμος, διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές των ποδοσφαιριστών μας και βγάζοντας πάθος και εγωισμό πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».