Βαθμολογία

Επιστολή Βελλή με μηνύματα

Στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης, ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Στάθης Φριλίγγος, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές για να τους διαβάσει μια επιστολή που είχε στείλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής. Σε αντίθεση με την ενωτική ομιλία του Μπάμπη Τεννέ, ένα 24ωρο νωρίτερα, το "αφεντικό" της ομάδας την... είπε στους ποδοσφαιρισυές και τους απείλησε έμμεσως πλην σαφώς, με παύση (ή έστω καθυστέρηση) πληρωμών, αν δεν συμμορφωθούν αγωνιστικά! Μεταξύ άλλων στην επιστολή του Βελλή αναφέρεται:

"- Από εδώ και πέρα πλέον θα πρέπει να μου δίνετε για να σας δίνω αυτά που δικαιούστε…

- Σας είχα μιλήσει και πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά δεν θέλετε να συμμορφωθείτε. Πλέον το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε… Και το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνισή σας στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο. Κάνατε την πιο ιστορική ομάδα το ρεντίκολο της Ελλάδας!

- Σας έχω πει πως δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά να δίνετε το 101% των δυνατοτήτων σας, με πάθος και αγωνιστικότητα. Για αυτό και εγώ μόνο όταν θα είστε εντάξει θα είμαι και εγώ όπως πρέπει…

- Μετά λύπης μου σας λέω πως με έχετε φτάσει στο σημείο να μη θέλω καν να έρθω στο γήπεδο. Στο χέρι σας είναι αυτό να αλλάξει. Ποτέ δεν μίλησα για αποτελέσματα, αλλά για πάθος και δύναμη".