Βαθμολογία

Νίκη για τις Νεάνιδες της Ελασσόνας

Με νίκη 3-1 σετ επί του Γ.Σ.Τυρνάβου, ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι νεάνιδες του Γ.Σ Ελασσόνας για το πρωτάθλημα που ξεκίνησε έπειτα από δύο αναβολές. Αν και η αρχή δεν ήταν η ιδανικότερη για τις Ελασσονίτισσες, εντούτοις, μετά από την απώλεια του 1ου σετ, συγκεντρώθηκαν και παίζοντας σωστά στην υποδοχή και στο σερβίς κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα με 3-1 σετ. Βέβαια η Ελασσόνα είχε μία σημαντική απουσία της Κατσαρέ, που λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να αγωνισθεί. Την αντικατέστησε η παγκορασίδα Παναγιώτου που κατάφερε να καλύψει το κενό  της έμπειρης ακραίας παίκτριας.
Τα σετ: 21-25, 25-14, 25-21, 25-14.
Γ.Σ.Ελασσονας: (Παναγιώτου) Κασσελούρη, Παπαδοπούλου, Μπελαή, Παπακώστα, Παπαιωάννου, Κόμη(λ), Παναγιώτου, Γκαραβέλη, Παπαδοπούλου Ζ,Τζιούργκανου, Κατσαρέ.

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα από τις Παγκορασίδες του Γ.Σ. Ελασσόνας

Η ομάδα όπως αγωνίστηκε στα ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ. Με το δεξί, ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Ελασσόνας,αφού στην έναρξη του πρωταθλήματός τους επιβλήθηκαν των Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ εκτός έδρας με 3-0 σετ! Με επιβλητικό σερβίς -15 άσσους- τέλεια υποδοχή, αλλά και με την πασαδόρο, Παπαδοπούλου Ράνια, να αποδεικνύει το ταλέντο της ,η ομάδα επικράτησε εύκολα  επί ενός μαχητικού και υπολογίσιμου αντιπάλου. Γενικά όμως όλα τα κορίτσια παρουσίασαν ένα συγκροτημένο σύνολο και δίκαια κέρδισαν τον αγώνα. Θετική η εμφάνιση όμως και των μικρότερων αθλητριών της ομάδας, τις οποίες, ο προπονητής χρησιμοποίησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα: Λανάρη-Λέκκα-Πίγκα-Ζουρλανδάνη.

Τα σετ: 14-25,16-25, 7-25..
Γ.Σ.Ελασσονας: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ράνια, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζωή, Πούρικα, Παναγιώτου, Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα, Ζουρλανδάνη.