Βαθμολογία

Ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Μυραϊκού οι Αμπελόκηποι (Video)

Με σκορ 1-0, η ομάδα των Ταμπάκικων, κατάφερε να κερδίσει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, απέναντι στον Μυραϊκό Μύρων και να συνεχίσει έτσι το σερί νικών που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλό, ενώ και οι δύο είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα. Μόλις στο 6ο λεπτό, οι Αμπελόκηποι απείλησαν όταν ο Ντε Λα Ρόσα, έβγαλε μια σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Καλαντίδη και αυτός από κοντά, έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να αναπηδά από το ένα δοκάρι στο άλλο και να απομακρύνεται, σε μια πραγματικά πολύ περίεργη φάση.

Στο 13ο λεπτό, ο Ποντίκας έκανε ένα καλό σουτ, που όμως πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Καραμάνης βγήκε απέναντι στον Παπαρσένο, έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Στο 24ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν την κλασικότερη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπίμπα, κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Πότσης, που έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Το χαμένο πέναλτι των Αμπελοκήπων σε μορφή video

">http://

Στο 30ο λεπτό, οι Αμπελόκηποι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλή θέση, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπίμπα, όμως ο Καραφέριας, απέκρουσε αρχικά και στην συνέχεια από κοντά ο Ποντίκας που πήρε το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η παραπάνω φάση σε μορφή βίντεο

">http://

Η τελευταία φάση των γηπεδούχων για το πρώτο ημίχρονο, ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν ο Ποντίκας έβγαλε από αριστερά για τον Καλαντίδη, που εξ’ επαφής, έστειλε την μπάλα άουτ, με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

Τελικά, οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα, στο 47, όταν ο Ντόνος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε με σουτ το 1-0 για την ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αμπελόκηποι(Θανάσης Σαλογιάννης): Παπαρσένος, Τσιόγκας(78’ Βαλώζος), Ντόνος, Πότσης, Καούνας(31’ Τριτάρης), Μπλάνας, Μπίμπα, Ποντίκας, Καλαντίδης(55’ Τσιάμπας), Ντε Λα Ρόσα, Μπίμπας.

Μυραϊκός Μύρων(Θανάσης Κατσανούλης): Καραφέριας, Παπαγιαννόπουλος, Βλάνδος(75’ Ζαρκαδούλας), Μαμάκος, Μπλιάτσος, Μπαντούλης, Χριστοδούλου(85’ Μποζαρλής), Παναγούλης, Ανδρεόπουλος, Καραμάνης(60’ Ασημακόπουλος), Ιορδανίδης.

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Δημόπουλος, Στεργίου.