Βαθμολογία

Λυτρώθηκε στο ’88 ο Βουκεφάλας

Την νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει ο Βουκεφάλας, απέναντι στον αξιόμαχο Κίσσαβο Συκουρίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Κυριάκο Κυζιρίδη είχαν δύσκολο έργο, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ενώ και οι δύο ομάδες έπιασαν υψηλές αποδόσεις, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να γίνονται απανωτές επιθέσεις κι από τις δύο πλευρές.

Τελικά, ο Βουκεφάλας κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Συκουρίου στο 88ο λεπτό, όταν ο Ακριβόπουλος, βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κυριάκο μέσα στην περιοχή κι αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0, που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο μέσο περίπου της βαθμολογίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βουκεφάλας(Κυριάκος Κυζιρίδης): Παπαζήσης, Γεωργατζάς, Νεράτζης Κ., Ευσταθιάδης, Παλάσκας, Σιάρκος, Ακριβόπουλος, Τσιακάρας(77’ Νόκας), Χαρούλης(66’ Κυριάκος), Γκρέτσης(90’ Συγκούνας).
Κίσσαβος Συκουρίου(Χρήστος Ανδρεούδης): Καραγιάννης, Αγγέλης(64’ Στογιάννης, 90’ Λανάρας), Τόπης, Γκανάτσιος, Κωτσιάς Αντ., Μαντζαρής, Κορδέλας, Καλλιμάνης, Καραποστόλης, Πικούλης, Αλεξανδρίδης.

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Τσαπράζης, Τσακνάκης.