Βαθμολογία

Γκάτας: «Να συνδυάσουμε το θέαμα με την ουσία»

Ο Τοξότης κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη το απόγευμα της Κυριακής, απέναντι στην Δήμητρα Αγιάς, την οποία και κέρδισε με σκορ 2-1 κι έτσι κατάφερε να επεκτείνει το σερί νικών που έχει.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο τεχνικός της ομάδας, κύριος Χρήστος Γκάτας, μίλησε στο athleticlarissa, σχετικά με την πορεία που έχει κάνει η ομάδα μέχρι στιγμής και τα αποτελέσματα που παίρνει. Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Γκάτας:

«Η νίκη απέναντι στην Δήμητρα Αγιάς, ήταν ένα αποτέλεσμα, που μας έδωσε ικανοποίηση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά, που προσπαθούν σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να κάνουν το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να παίρνουμε σε κάθε αγωνιστική το αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Ο Τοξότης είναι μια νέα ομάδα, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν το καλοκαίρι. Πως εξηγείτε το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίζεται τόσο δεμένη, παρ’ όλο που πολλοί παίκτες είναι καινούριοι;

«Το καλοκαίρι όντως, έφυγαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, έχουμε μια βάση στην ομάδα πέντε παιδιών, με τα οποία δουλεύουμε μαζί εδώ και τρία χρόνια. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα, με εξαίρεση τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, όταν έφυγαν δύο παιδιά με μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον Τύρναβο, όμως ο Μπαλογιάννης επέστρεψε από τον Τύρναβο. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παρόλο που χάσαμε, παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα σαν ομάδα. Γίνεται δουλειά στις προπονήσεις και παρά το ότι έφυγαν κάποιοι παίκτες πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Στην επίθεση είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο όμως μας το λύνει ο Τσανάς μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εμπειρία μέχρι στιγμής τα πάμε καλά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και συνέχεια, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος».