Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμμένες ευκαιρίες στην Γλαύκη (Video)

Ισόπαλο και με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Α1’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Δάφνη Γλαύκης και Δόξα Ραχούλας, το αποτέλεσμα όμως δεν μπορεί να αντικατοπτρίσει σε καμιά περίπτωση το θέαμα που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Γλαύκης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι δύο ομάδες, απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο έμπρακτα το γιατί βρίσκονται τόσο ψηλά στην βαθμολογία της κατηγορίας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο ρυθμός ήταν συνέχεια γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απειλούσαν περισσότερο στο πρώτο μέρος, και από πολύ νωρίς φρόντισαν να δείξουν πόσο ήθελαν αυτό το παιχνίδι. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Βράκας έβγαλε μια μπαλιά από αριστερά μέσα στην περιοχή της Ραχούλας, για να απομακρύνει σε κόρνερ η άμυνα.

Τελικά, τρία λεπτά αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Λιάπη, ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν ο Γιαννακόπουλος έκανε μια μπαλιά στην αντίπαλη περιοχή και ο Γκομοσίδης έπιασε ένα σουτ από καλή θέση, γράφοντας το 0-1.

Στο 11ο λεπτό, η Δάφνη προσπάθησε να απαντήσει όμως το σουτ του Βεργή πέρασε άουτ. Παρ’ όλα αυτά, η Ραχούλα έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν ο στο 35ο λεπτό ο Καραπετσάνης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Θεοχαρούλης Μ., έκανε μια κεφαλιά πάσα στον Καζάνι και αυτός με κεφαλιά μπροστά από το τέρμα ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Γλαύκης να πραγματοποιήσει μια θεαματική απόκρουση.

Η παραπάνω φάση σε μορφή Video

http://

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 49ο λεπτό ο Βεργής έπιασε μια κεφαλιά μπροστά από το τέρμα, ο Τσιτουρτζής μπερδεύτηκε και ο επερχόμενος Τσιαγκάλης από πολύ κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης της Γλαύκης σε μορφή Video

http://

Στην συνέχεια, το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τις δύο ομάδες να ανοίγονται και να κάνουν τα πάντα ούτως ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 54’ ο Καζάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κουκουτσής απέκρουσε το σουτ του, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85’ είχε δυο απανωτές ευκαιρίες να σκοράρει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκουτσής, Σερακιώτης, Αποστόλου, Γκόγκας, Υφαντής, Σμυρλής, Τσιώλης Ν.(70’ Μίχος), Βεργής, Τσιαγκάλης(80’ Σπανούλης), Βράκας(90’+2’ Τζιότζιος), Τσιώλης Ε.

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Τσιτουρτζής, Τσιάρας, Θεοχαρούλης Μ., Μαυρομιχάλης(65’ Μηταλούλης), Διαμαντής, Γκομοσίδης, Γιαννακόπουλος, Πιλτσούλης, Αργυρακούλης(46’ Τάχος), Καραπετσάνης(90’+1’ Θεοχαρούλης Α.), Καζάνι.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Καραμπούλας, Καρακώστας.