Βαθμολογία

Ο Άγιος Θωμάς κρατούσε ασπίδα (Video)

Την νίκη με σκορ 1-2 κατάφερε να πάρει η Ασπίς Αγίου Θωμά, απέναντι στον Ίκαρο Νεάπολης για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής στην αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής, στο γήπεδο Νεάπολης Β’. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, τις οποίες όμως σπατάλησαν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Ζαφειράκης, ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον Ίκαρο Νεάπολης, καθώς έχασε ευκαιρίες να πετύχει τέρμα, στο 13ο λεπτό, όπως επίσης και στο 53’. Η ομάδα του Αγίου Θωμά, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 45ο λεπτό, λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Δοξαριώτης έβγαλε μια μπαλιά για τον Καραγιάννη και αυτός με σουτ έγραψε το 0-1.

Ο Ζαφειράκης ισοφάρισε στο 60’ από κοντά, ενώ εφτά λεπτά αργότερα, ο Άγιος Θωμάς είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Σχοινάς μπήκε στην περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και απομακρύνθηκε.

Τελικά, ο Εμμανουήλ πέτυχε το δεύτερο γκολ που έδωσε την νίκη στην ομάδα του, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από την δεξιά πλευρά, με τον Τσιάρα να μην μπορεί να αντιδράσει.

">http://

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ίκαρος Νεάπολης(Αντ. Μπουχλαριώτης-Αλ. Σακελαρίου): Τσιάρας, Κότσιρας, Συμεωνίδης, Κοσμάς, Παπαευαγγέλου, Αβραμούλης(83’ Σακελαρίου), Μπουχλαριώτης, Καραγιάννης, Ευαγγέλου, Μητσιάκος, Ζαφειράκης.

Ασπίς Αγίου Θωμά(Βασίλης Κυριάκος): Σαλοκανάς, Τσιάρας, Τσίρκας(77’ Μουντζιάς), Αβραμούλης, Δοξαριώτης, Αποστόλου, Χατζηνίκος, Σχοινάς, Καραγιάννης, Εμμανουήλ(90’+3’ Κασιδιάρης), Ρομοσός(58’ Λιούτας).

Διαιτητής: Αναστασίου Γ. Βοηθοί: Ντανταλής, Μαστορογιάννης