Βαθμολογία

Τεσσάρα η Λάρισα ’88 (Video)

Την νίκη με σκορ 4-0 κατάφερε να πάρει η Λάρισα ’88 στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι αν και ξεκίνησε ήρεμα, έγινε επεισοδιακό στα πρώτα λεπτά, όταν ο διαιτητής του αγώνα, κύριος Κορέστης δεν έδωσε πέναλτι στην Λάρισα ’88 με τον προπονητή των γηπεδούχων να διαμαρτύρεται για την απόφαση και να αποβάλλεται από τον ρέφερι. Στην συνέχεια, ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους και τον διαιτητές να κατευθύνεται προς το κέντρο μαζί με τους βοηθούς.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, και στο 10ο λεπτό, η Λάρισα ’88 κέρδισε πέναλτι, με τον Ζάχο, το οποίο αυτήν την φορά υποδείχθηκε κανονικά. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζουφιλήτας, που ευστόχησε και έκανε το 1-0.

Το γκολ των γηπεδούχων σε μορφή video

">http://

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και το δεύτερο τέρμα της Λάρισας ’88 στο 33’ όταν βγήκε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Ζάχου από αριστερά, ενώ το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Ευαγγέλου με κεφαλιά στο 35ο λεπτό.

Το τέταρτο γκολ για την Λάρισα ’88 σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Καψάλη, που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στην πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Πάντως, παρά την νίκη οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, τόσο για το πέναλτι που δεν δόθηκε, όσο και για την αποβολή του προπονητή της ομάδας καθώς την θεωρούν υπερβολικά αυστηρή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λάρισα ’88(Θανάσης Αθανασόπουλος): Γαρυφαλλόπουλος, Καψάλης, Κωνσταντίνου, Νταμάλης, Φίλογλου(80’ Χλόπτσος), Τατσόπουλος, Πούλιος(70’ Γούπος), Κόντης, Ζουφιλήτας(60’ Μπικιώτης), Ζάχος, Ευαγγέλου.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Ζαχόπουλος, Κουτσικόπουλος Χ., Μαμάτσας(60’ Κονατσιώτης), Ρουμάνης, Μητσόπουλος, Καλλιώρας, Χάμος, Νασιούλας, Αρβανιτοζήσης, Κουτσικόπουλος Αχ.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Στεργίου, Τσακνάκη Δ.