Βαθμολογία

Με ανατροπή ήρθε η... Χαραυγή! (pics – videos)

Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη στο γήπεδο του Θεσσαλικού η αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Χαραυγή και τη Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικό αποτέλεσμα 4-1 για τους γηπεδούχους που κατάφεραν μετά το αρχικό «σοκ», αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, να κάνουν την ολική ανατροπή και μάλιστα να δώσουν στο φινάλε και διαστάσεις θριάμβου σε ένα παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 69’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βόρρας.

Προηγήθηκε η Θύελλα, πολλές χαμένες ευκαιρίες η Χαραυγή

Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή. Ο έμπειρος φορ Παπακωνσταντίνου βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ράϊδο και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Όσο περνούσαν όμως τα λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές και στο 21’ ο Λάτα είχε μια πολύ καλή στιγμή να φέρει το ματς στα ίσα, όταν έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά θέση, αρχικά ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και στη συνέχεια η μπάλε βρήκε στο δοκάρι για να καταλήξει εκτός εστίας. Ο ίδιος παίκτης που ήταν και από τους καλύτερους της Χαραυγής στο 27’ επιχείρησε ένα συρτό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Γιαννακού. Τρία λεπτά αργότερα ξανά ο Λάτα βρέθηκε τετ α τετ με τον κίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 41’, όταν ο Παππάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Λάτα από τα έντεκα βήματα έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο πρώτο ημίχρονο επί της ουσίας, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά και το γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας, η Χαραυγή ήταν ανώτερη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. 

Ολική ανατροπή στο δεύτερο

Στην επανάληψη την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα ήταν διπλή, αφού δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει ο τερματοφύλακας Ράϊδος για να κρατήσει το 1-1, σε δύο καλά σουτ που είχε η Θύελλα.

Δύο λεπτά αργότερα η Χαραυγή είχε μια ακόμη μεγάλη φάση με τον Παππά, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 57’, με ωραία κοντινή προβολή του έμπειρου Παππά, μετά από ωραίο ελιγμό.

Στο 75’ ο Βιντσιάνι πέτυχε ένα σπάνιο γκολ σε ομορφιά! Συγκεκριμένα έβγαλε μια σέντρα καλοζυγισμένη από πλάγια αριστερά (από το ύψος του κόρνερ) η οποία βρήκε αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα. Το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Δήμος στο 90’ με ωραίο τελείωμα, από πλάγια δεξιά θέση. 

Χαραυγή: Ράϊδος, Ντριβέλλας (58’ Ρουμελιώτης), Ζαβράκας, Τουρμούσογλου, Λιάππης, Κεραμιδάς, Χασιώτης, Παππάς, Καρέλιας (76’ Δήμος), Λάτα, Βιντσιάνι (89’ Τζιαφέτας).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου: Γιαννακός, Βόρρας, Γραμμένος, Παπάς, Λυμπίκης Θ., Βαλιάκος, Λυμπίκης Ηλ., Καραδήμος, Παπακωνσταντίνου (80’ Μπόρας), Λυτσιούλης, Γρεβενίτης (25’ Αθάνατος). 

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Μπλιώνας, Κομισόπουλος.

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://