Βαθμολογία

Πέτυχε διάνα ο Τοξότης

Την νίκη με σκορ 1-2 κατάφερε να πάρει ο Τοξότης, απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και να συνεχίσει έτσι το σερί νικών που έχει εδώ και καιρό. Το νεανικό σύνολο του Χρήστου Γκάτα, μπήκε ορεξάτο στον αγωνιστικό χώρο κι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4ο λεπτό, όταν ο Πεζής κέρδισε πέναλτι, με τον Τσανά να μην αστοχεί από τα έντεκα βήματα και να κάνει το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Πολιτείας προσπάθησαν να συνέλθουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, βγαίνοντας αρκετές φορές μπροστά, ωστόσο η άμυνα του Τοξότη άντεξε την πολιορκία. Στο 35ο λεπτό, οι παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όταν ο Αλεξανδρής, έκανε μια μπαλιά από δεξιά, βρήκε τον Αποστόλου μέσα στην περιοχή, όμως αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64’ ο Τσακμακίδης, βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Αρσένη κι αυτός με σέντρα από αριστερά έδωσε στον Αποστόλου, που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπρούτσο, όμως ο επιθετικός της Νέας Πολιτείας, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά, δύο λεπτά αργότερα, ο Τοξότης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν ο Μαγκούτας έκανε μια σέντρα, και βρήκε τον Τσανά που με ωραίο γυριστό σουτ, σημείωσε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Αστραπή, ήταν να μειώσει στο 77’, όταν ο Τσακμακίδης, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Χασιώτης από κοντά με προβολή έκανε το τελικό 1-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με το που τελείωσε το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνεπλάκησαν και υπήρξε μια ένταση χαμηλής κλίμακας, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Γαρουφαλιάς, Χασιώτης, Αλεξανδρής(46’ Καλτσάς), Παπαμάνος, Μπατζέλας(88’ Τάτσιος), Τσιουτσιούμης(46’ Δήμος), Τσακμακίδης Μ., Ζαφειρούλης, Αρσένης, Αποστόλου.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Σούμας, Παππάς, Τάκε, Μπαλογιάννης(86’ Τζήκας), Πεζής(78’ Ρίζος), Τσανάς, Μαγκούτας(74’ Τσέλα).