Βαθμολογία

Άνετο απόγευμα για τον Τοξότη

Άνετη νίκη, είχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Τοξότης, που κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 3-0 απέναντι στον Άρη Κουλουρίου, που να σημειωθεί ότι τελείωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Βέβαια, αρκετά παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι, λόγος για τον οποίο αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας, κύριος Τσιουτσιούμης, στο 32’ για διαμαρτυρία. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, το 1-0 για τον Τοξότη, το έκανε ο Μαγκούτας στο 13ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας ο Τσανάς στο 28’. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 53ο λεπτό, από τον Σούμα, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από πολύ νωρίς. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι ο Πατσώνης αποβλήθηκε από την πλευρά της ομάδας του Κουλουρίου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω διαμαρτυρίας, ενώ και ο Κουρμπάτι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, με απευθείας κόκκινη 76’ διότι συνεπλάκη με ποδοσφαιριστές του Τοξότη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Φαρμάκας(76’ Τσέλας), Παππάς, Τάκε, Σούμας(85’ Τσακουρίδης), Γκαραβέλης(55’ Μπαλογιάννης), Τσανάς, Μαγκούτας.

Άρης Κουλουρίου(Κώστας Τσιουτσιούμης): Κύρκος Β., Καρλιγκιώτης Μ., Παρασχάκης, Κύρκος Β., Δέλλας, Μπουζώνας, Κουρμπάτι, Μοσχοβίτης, Κοκκινάς(46’ Αθανασόπουλος), Ευθυμιάδης(52’ Καρλιγκιώτης Α.), Πατσώνης.