Βαθμολογία

Κόλλησαν στο μηδέν

Με το ισόπαλο 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βουκεφάλα και Δαμασιακό, με τις δύο ομάδες να κάνουν μεγάλες προσπάθειες μέσα στο γήπεδο ούτως ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα και ταυτόχρονα τους 3 βαθμούς της νίκης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σαν γενική εικόνα το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε με αρκετή δύναμη και από τις δύο ομάδες, που ήθελαν τους βαθμούς. Η ομάδα του Βουκεφάλα προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις να απειλήσει στο πρώτο μέρος, ενώ το ίδιο έκανε και ο Δαμασιακός που έπαιξε όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Στο 30ο λεπτό, ο Μπουκουβάλας, σούταρε με δύναμη, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αμυντικών και απομακρύνθηκε, καταγράφοντας έτσι την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Δαμασιακού, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Βουκεφάλας απάντησε, όταν ο Κυριάκος έβγαλε μια ωραία μπαλιά από αριστερά και βρήκε τον Γεωργαντζά μέσα  στην περιοχή, με το σουτ του τελευταίου όμως να καταλήγει άουτ.

Στο 41’, ο Βουκεφάλας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ακριβόπουλος βρέθηκε στην αντίπαλη εποχή και αφού ελευθερώθηκε από τον αμυντικό που τον μάρκαρε, έκανε ένα σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ και οι δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Στο δεύτερο μέρος, επαναλήφθηκε το ίδιο μοτίβο με το πρώτο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, με την μπάλα όμως να μην μπαίνει στο πλεκτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βουκεφάλας(Σπύρος Μούτσιος): Χαλβατζάρας(46’ Παπαζήσης), Παλάσκας, Σιάρκος, Ευσταθιάδης, Νάτσης(65’ Μπατζιανούλης), Γεωργατζάς, Ακριβόπουλος, Τσιακάρας, Κυριάκος, Χαρούλης, Γκρέτσης(70’ Νεράτζης Γ.).

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Λέτσιος Α., Καρακάνος, Πρατσίλας, Μπακαΐμης, Μουσιάρης Δ., Τσιάλτας, Λόλας, Μπουκουβάλας, Καλέσης Α.(73’ Ανδρέου), Μπουνές(65’ Λούτσος)