Βαθμολογία

Ανατροπή και τρίποντο η Νέα Πολιτεία (Video)

Με ανατροπή κατάφερε η Αστραπή Νέας Πολιτείας να πάρει το ντέρμπι απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσακμακίδη, κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους 0-1 και να κερδίσουν στο τέλος με σκορ 3-1.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 35ο λεπτό, όταν ο Καραποστόλης Σ., δοκίμασε ένα σουτ, από το κέντρο του γηπέδου και κρέμασε τον Χαβίλα, κάνοντας το 0-1 με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, η Νέα Πολιτεία, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, όταν στο 42’ ο Αποστόλου, κέρδισε πέναλτι από τον Γκρέτση και ο Καλτσάς, που ανέλαβε να το εκτελέσει έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και ο Μίμης Τσακμακίδης στο 48ο λεπτό έκανε το 2-1, υπό καταρρακτώδη βροχή, με ένα ωραίο σουτ από τα δεξιά. Στο 56ο λεπτό, ο Καλτσάς είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ για την ομάδα του όταν βγήκε τετ α τετ, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 58’ ο Αλεξανδρίδης, εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ από τα δεξιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την συμβολή των δοκαριών και να καταλήγει άουτ. Τελικά, ο Τσακμακίδης, με απευθείας φάουλ κατάφερε στο 64ο λεπτό, να κάνει το τελικό 3-1 και να αποδείξει ότι δεν παίζει ρόλο η ηλικία στο ποδόσφαιρο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το γκολ, σε μορφή βίντεο:

">http://

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Γαρουφαλιάς, Χασιώτης, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Κολιοφούτης, Τσακμακίδης Μ.(90’ Τάτσιος), Καλτσάς(68’ Ζαφειρούλης), Αρσένης, Αποστόλου(86’ Δήμος).

Κίσσαβος Συκουρίου(Χρήστος Ανδρεούδης): Πετγαζλής, Αγγέλης, Γκανάτσιος(80’ Καραποστόλης Α.), Γκρέτσης, Μαντζαρής(67’ Κακαγιάννης), Κώτσιος Α., Κορδέλας, Καλλιμάνης, Καραποστόλης Σ.(68’ Κώτσιος Ν.), Πικούλης, Αλεξανδρίδης.

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Ακρίβος, Τσαπράζης