Βαθμολογία

Στόικα ο "εκλεκτός" της Βέροιας

Τον διάδοχο του Τον Κάανεν στον πάγκο της «Βασίλισσας του βορρά» φαίνεται ότι έχει βρει ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αρβανιτίδης. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» καταλήγει στην περίπτωση ενός παλιού γνώριμου, του Ρουμάνου Στέφαν Στόικα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Βέροια για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Αρβανιτίδη, μας επιβεβαίωσε τα όσα κυκλοφόρησαν το μεσημέρι στην πόλη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, περιμένουμε τον Στόικα τις επόμενες μέρες στη Βέροια για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα».
Ο Στέφαν Στόικα είναι γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς στο παρελθόν φόρεσε την «κυανέρυθρη» φανέλα από το 1996 έως το 1999 και από το 2000 έως το 2001, ενώ λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα την περίοδο 2003-2004 ανέλαβε για ένα μικρό διάστημα προπονητής της ομάδας, επί προεδρίας και πάλι του Γιώργου Αρβανιτίδη.
Την σεζόν που μας πέρασε καθόταν στον πάγκο της FC Milsami, η οποία τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Μολδαβίας.

Πηγή: kerkidasport.gr