Βαθμολογία

Σε απολογία Μαντζουράκης, Σπανός και 5 ΠΑΕ

Οι κλήσεις σε απολογία για την 6η αγωνιστική περιελάμβαναν και φυσικά πρόσωπα εκτός από ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό, αλλά και τον προπονητή της Καλλονής, Γιάννη Μαντζουράκη. Εκτός από τις δύο ΠΑΕ που εκπροσωπούν οι δυο παραπάνω κλήθηκαν επίσης και οι Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Πανιώνιος για την συμπεριφορά των οπαδών τους. «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την  Πέμπτη 03/10/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 6η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, κ.Ι.Ματζουράκη (προπονητή): διότι: «Ο αγώνας ξεκίνησε με έξι (6) λεπτά καθυστέρηση διότι τρεις (3) ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης δεν ήταν σύμφωνα με τον κανονισμό κατάλληλα εξοπλισμένοι (διπλή κάλτσα διαφορετικού χρώματος) καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ι.Ματζουράκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, κ.Γ.Σπανό (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 13 του ΚΑΠ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».