Βαθμολογία

Μαντζουράκης: Ο Κάκος με είπε "νούμερο"

Τη συμπεριφορά του Τάσου Κάκου κατήγγειλε ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Ατρομήτου κόντρα στην Καλλονή, αποκαλύπτοντας ότι ο Κερκυραίος ρέφερι τον αποκάλεσε «νούμερο».

«Είπα στους παίκτες ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε με δύο καλές ομάδες, όμως δεν είναι τόσο, όσο εμείς τις υπολογίσαμε. Απόδειξη μετά το 75’ μπήκαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 3 ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουμε την ικανότητα».

Όσον αφορά την συμπεριφορά του διαιτητή στη σημερινή αναμέτρηση, αναφέρθηκε σε περιστατικό μεταξύ τους, τονίζοντας τον διάλογο που είχαν.

«Έχω να καταγγείλω τη συμπεριφορά του κυρίου Κάκου. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και τέτοια συμπεριφορά ποτέ δεν την έχω συναντήσει, με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτή η συμπεριφορά.

Tου είπα “μου επιτρέπεις να σου κάνω μια ερώτηση” και πηγαίναμε αγκαλιά, του λέω ”δεύτερη κάρτα στον Ούμπιντες μπορούσε να είναι”, μου λέει “όχι, δεν σφύριξα”, “κι αφού δεν σφύριξες, γιατί επανήλθες” και μόλις μπαίνει μέσα μου λέει “μην μου κάνεις εμένα τέτοιο, είσαι νούμερο”. Μέσα στην καταπακτή. Θεώρησε ότι έκανα χειρονομίες».