Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά προετοιμασίας

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ

Ολοκληρώθηκε του 2ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Ελασσόνας με την ομάδα του Πιερικού να καταλαμβάνει την 1η θέση. Ήταν ένα χρήσιμο τεστ και για τις τρεις ομάδες οι οποίες προετοιμάζονται για την ίδια κατηγορία -Β' Εθνική- και αυτή η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία και στους 3 προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα αγωνιστικά και τακτικές που θα τους χρησιμεύσουν στην πορεία. Η ομάδα της Κατερίνης φάνηκε πιο έτοιμη και δίκαια κατετάγη 1η. Ο Γ.Σ.Ελασσόνας αγωνίστηκε με την γυναικεία ομάδα στο παιχνίδι με τον Πιερικό, ενώ στον αγώνα με την Αργώ αγωνίστηκαν μόνο οι  Νεάνιδες - κορασίδες, αφού το πρωτάθλημα τους ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Κατά διαστήματα και οι τρεις ομάδες παρουσίασαν όμορφο βόλεϊ.
Για την ομάδα της Ελασσόνας, ήταν ένα τεστ έπειτα, από ένα μήνα σκληρής και επίπονης δουλειάς τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο γυμναστήριο για την μυική ενδυνάμωση των κοριτσιών. Ουσιαστικά  ακόμα δεν ξεκίνησε η ειδική προετοιμασία της γυναικείας ομάδες - το πρωτάθλημα ξεκινά 30/11- οπότε σίγουρα το ''μοντάρισμα '' θα επιδιωχθεί κοντά σε εκείνη την ημερομηνία..

Τα αποτελέσματα

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2 (14-25, 17-25)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-0 (26-24, 25 18)

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ - Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-1 (20-25,25-23, 15-11)

Στο παιχνίδι με τον Πιερικό η Ελασσόνα αγωνίστηκε με τις: Πλιάκα- Ζιάκου - Κατσαρέ- Κασσελούρη - Δίρβα - Μπελαή - Παπακώστα /Παπαιωάννου,Παπαδοπούλου, Παναγιώτου.

Στο παιχνίδι με την Αργώ αγωνίστηκαν οι: Παπαδοπούλου,Κατσαρέ,Παπαιωάννου, Μπελαή, Παναγιώτου, Κασσελούρη, Παπακώστα.

Ο Γ.Σ.Ελασσόνας ευχαριστεί τις ομάδες ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλες τις αθλήτριες!