Βαθμολογία

Με το ένα πόδι στην έξοδο o Κάανεν

Η νέα ήττα που γνώρισε η ομάδα της Ημαθίας είναι η τέταρτη σερί επί της παρουσίας του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της και οι πληροφορίες τον θέλουν να μετράει ώρες.
«Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι. Όταν ήρθα η ομάδα είχε πέντε πόντους σε τέσσερα ματς και μαζί μου σε τρία ματς δεν έχει βαθμό και δεν είναι καλό για μένα. Οι άνθρωποι του συλλόγου είδαν τι δουλειά γίνεται. Αν αυτό δεν είναι αρκετό γι’ αυτούς θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν έρθει το αποτέλεσμα δεν είναι καλά τα πράγματα. Πιστεύω στον εαυτό μου», δήλωσε μετά το ματς με τον Εργοτέλη ο Κάανεν σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
«Είμαστε απογητευμένοι από το αποτέλεσμα. Οι παίκτες έπαιξαν με καρδιά και έδωσαν τα πάντα. Τους έδωσε συγχαρητήρια για το μαχητικό πνεύμα. Αν υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν η Βέροια. Μια άτυχη στιγμή “σκότωσε” το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και πολλές ενέργειες μέσα στην περιοχή, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Υπήρχαν παίκτες στα αποδυτήρια που από την απογοήτευσή τους έκλαιγαν», είχε σχολιάσει λίγο νωρίτερα σχετικά με το ματς ο Ολλανδός.