Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη η Ραχούλα

Μπορεί η Δόξα Ραχούλας να είναι μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, ωστόσο έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα αφού αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δέκα βαθμούς. Σε αυτό, συνετέλεσε φυσικά και η νίκη που κατάφερε να πάρει μέσα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», απέναντι στον Βουκεφάλα, με σκορ 1-2, αποτέλεσμα που σίγουρα χαρακτηρίζεται ως έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς τους στόχους και την δυναμική των δύο ομάδων.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 στο 38’ όταν ο Κομπόλι, έβγαλε μια μπαλιά για τον Μηταλούλη, αυτός έχασε το κοντρόλ του, με την μπάλα τελικά να καταλήγει στον Γκέρσι Καζάνι, που από το ύψος περίπου του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια και ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, ο Βουκεφάλας ανέκτησε δυνάμεις και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χαρούλη σε 1-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι θα λέγαμε ότι πήρε φωτιά, με την μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να κάνουν ότι μπορούσαν ούτως ώστε να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Τελικά, στο 85’ ο Τάχος έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Χαλβατζάρα, όμως στην επαναφορά ο Γκομοσίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βουκεφάλας(Σπύρος Μούτσιος): Χαλβατζάρας, Γεωργατζιάς, Κυριάκος, Παλάσκας, Τσιώπας(87’ Νόκας), Ευσταθιάδης, Ακριβόπουλος(46’ Πανέτσος), Τσιακάρας, Μπατζιανούλης, Χαρούλης, Νάτσης.

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Τσιτουρτζής, Τσιάτας(86’ Θεοχαρούλης), Καζάνι, Διαμάντης, Γκομοσίδης, Γιαννακόπουλος, Μαυρομιχάλης, Μηταλούλης(58’ Τάχος), Καραπετσάνης, Κουμπόλι(76’ Αργυρακούλης).

Διαιτητής: Ζήλος Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Ακρίβος.