Βαθμολογία

Το πάλεψε και πήρε το διπλό το Κουλούρι (Video)

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέδρασε ο Άρης Κουλουρίου από το Βιολογικό, όπου και κέρδισε τον Λαρισαϊκό με σκορ 0-2. Οι δύο ομάδες τέθηκα αντιμέτωπες, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλό, από άποψη θεάματος με τος φιλοξενούμενους να φεύγουν πανηγυρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, προήλθε από την ομάδα του Κουλουρίου, όταν στο 7ο λεπτό, ο Αθανασόπουλος, μπήκε από την αριστερή πλευρά στην περιοχή του Λαρισαϊκού κι έκανε ένα σουτ, για να αποκρούσει με υπερένταση ο Μόσιαλος.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοκκινάς έκανε μια σέντρα από αριστερά, ο Ευθυμιάδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας κι έκανε ένα σουτ, το οποίο ωστόσο κατέληξε άουτ, ενώ στο 11’ ο Μόσιαλος έδιωξε πάνω στην γραμμή την μπάλα μετά από μια προβολή του Αθανασόπουλου.

Στο 15ο λεπτό, ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για τον Λαρισαϊκό, όταν ο Κατσούλης έβγαλε μια σέντρα από δεξιά και ο Μπουζώνας πετάχτηκε για να διώξει σε κόρνερ με το κεφάλι, ωστόσο παραλίγο να βάλει αυτογκόλ. Όσον αφορά το πρώτο μέρος, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση, εκτός από το δοκάρι που είχε το Κουλούρι, με τον Κοκκινά στο 40ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 72’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ, για να έρθει στο 90’ ο Ευθυμιάδης και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Κώστα Τσιουτσιούμη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λαρισαϊκός(Γιώργος Λυκοκώστας): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Γενητσεφτσής, Τσιμπουκλής, Λώλος, Γιώργης(46’ Συράκης), Σαγάνης, Γκιουρσάνης, Κατσούλης(72’ Αγγελούσης), Σιδηρόπουλος(46’ Καρβουνιάρης).

Άρης Κουλουρίου(Κώστας Τσιουτσιούμης): Κύρκος Β., Καρλιγκιώτης Μ.(65’ Παπαγεωργίου Β.), Δέλλας, Κύρκος Β., Κατσής, Μπουζώνας, Κουρμπάτι, Μοσχοβίτης, Κοκκινάς(85’ Παπαγεωργίου Α.), Ευθυμιάδης, Αθανασόπουλος(46’ Καρλιγκιώτης Α.).

Διαιτητής: Τσακνάκης Βοηθοί: Καρακώστας, Χήτος.  

">http://

">http://