Βαθμολογία

Υποχρεώσεις σωματείων Γ' ΕΠΣΛ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Η Γραμματεία της Ένωσης και εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της γ΄ τοπικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2013, ενημερώνει τους παράγοντες των σωματείων για την υποχρέωσή τους μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2013, στα παρακάτω:

·Οι προπονητές των ομάδων (πτυχιούχοι) θα πρέπει να έχουν εκδώσει την διαπιστευτήρια κάρτα της ΕΠΟ. Τα άτομα που δεν είναι προπονητές και θα ασκούν στους πάγκους των ομάδων τους τα καθήκοντα αυτά, θα πρέπει να έχουν εκδώσει τη σχετική κάρτα διαπίστευσης από την ΕΠΣΛ. Χωρίς τις παραπάνω κάρτες, κανείς δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του κατά τη διάρκεια των αγώνων.

·Όλες οι ομάδες της κατηγορίας θα πρέπει να έχουν καταθέσει στη Γραμματεία της ΕΠΣΛ τις καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών των ομάδων τους, για να είναι κανονική η χρησιμοποίησή τους στους επίσημους αγώνες.

·Ομάδες της γ΄ κατηγορίας που έχουν τις οποιεσδήποτε χρηματικές οφειλές προς το ταμείο της Ένωσης, θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία και να τις εξοφλήσουν, άλλως, θα μηδενίζονται σε κάθε αγώνα, μέχρι την εξόφληση των οφειλών.