Βαθμολογία

Ένα ντέρμπι με άγρια ομορφιά

Με νικητή τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς η ομάδα του Θοδωρή Σκύφτα, πέρασε μέσα από το γήπεδο της Νέας Πολιτείας, με σκορ 1-2 και έχοντας επικρατήσει της Αστραπής. Το παιχνίδι, ήταν αρκετά όμορφο, με την ενώ ενδεικτικό της θέλησης των ποδοσφαιριστών να κερδίσουν είναι οι τρεις κόκκινες κάρτες, από μία για κάθε ομάδα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το ενδιαφέρον έφτασε στα ύψη από νωρίς, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Δήμος βγήκε τετ α τετ με τον Παυλόπουλο, με τον τερματοφύλακα των Αγίων Αναργύρων να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα και έτσι ο επερχόμενος Αποστόλου κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-0. Στο 32ο λεπτό, είχαμε την πρώτη ένταση στο παιχνίδι, όταν ο Ιλιάζι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από την αναμέτρηση για σκληρό μαρκάρισμα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές των Αγίων Αναργύρων, μπήκαν πιο δυνατά, ώστε να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρκετά νωρίς, όταν στο 48’ μόλις ο Σαλγκάμης, έβγαλε μια μπαλιά από αριστερά για τον Βασίλη Φούντα και αυτός από το ύψος του πέναλτι περίπου έγραψε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 54ο λεπτό, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και η ομάδα της Νέας Πολιτείας, όταν αποβλήθηκε ο Δήμος με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έτσι πλέον οι δύο ομάδες ξεκίνησαν και πάλι επί ίσοις όροις την μονομαχία για τους τρεις πόντους. Τελικά, στο 79’ ο Φούντας σκόραρε και πάλι, κάνοντας το 1-2 μετά από μπαλιά του Τάσσιου, χαρίζοντας έτσι μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Τέλος, να αναφερθεί ότι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, αποβλήθηκε και ο Σουλτούκης εκ μέρους της Αστραπής, με την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Μπατζέλας(87’ Τάτσιος), Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Χασιώτης, Δήμος, Σουλτούκης, Τσιουτσιούμης, Καλτσάς(57’ Γαρουφαλιάς), Αρσένης(80’ Κολιοφούτης), Αποστόλου.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Ιλιάζι, Παναγιώτου, Πλιάγκας(72’ Μπαζάνας), Κούγιας, Τσινούδης, Τάσσιος, Σαλγκάμης(85’ Ευαγγέλου), Βενέτης, Φούντας(90’ Αντωνόπουλος).

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Αναστασίου Γ.