Βαθμολογία

Τουρνουά προετοιμασίας από τον Γ.Σ. Ελασσόνας

Με τουρνουά 3 ομάδων ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ - που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Ελασσονας ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για το γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. Και οι τρεις προπονητές δοκίμασαν πολλά αγωνιστικά σχήματα δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να συμμετάσχουν.

Ο Γ.Σ.Ελασσόνας αγωνίστηκε με νεάνιδες και κορασίδες στη  μεγαλύτερη διάρκεια του τουρνουά,  με τον προπονητή Παναγιώτου Βάιο να  δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών του αλλά να επισημαίνει πως αυτά τα φιλικά είναι περισσότερο διερευνητικά, καθώς θα εντοπιστούν οι ατέλειες, τις οποίες η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να τις δουλέψει στη προπόνηση! Ακολουθεί πάλι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Κυριακή στον Τύρναβο ένα παρόμοιο τουρνουά με τις ίδιες ομάδες.

Για τον Γ.Σ.Ελασσόνας χρησιμοποιήθηκαν οι εξής αθλήτριες: Κατσαρέ, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παπακώστα, Μπελαή, Κιουση, Ζιάκου, Ντούφα, Ουσταμπασίδη, Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Κόμη, Γκαραβέλη και Πούρικα.