Βαθμολογία

Α1’ ΕΠΣΛ: Ένα χορταστικό πρωτάθλημα

Σίγουρα η πρεμιέρα στην Α1’ ΕΠΣΛ, μας έδωσε ένα δείγμα για το τι πρόκειται να δούμε φέτος από την συγκεκριμένη κατηγορία. Πολλά γκολ, εκπλήξεις και ομάδες που έχουν αλλάξει ριζικά σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, υπάρχουν και νέες ομάδες στην κατηγορία, δηλαδή αυτές που υποβιβάστηκαν πέρυσι και αυτές που ανέβηκαν.

Το Συκούριο, φαίνεται πως έκανε καλή αρχή στην κατηγορία, αφού ξεκίνησε με το επιβλητικό 7-0 επί της Νίκης Νίκης και κατά πως δείχνουν τα πράματα θα κυνηγήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Οι ενισχυμένοι φέτος Άγιοι Ανάργυροι, έκαναν επίσης ένα ιδανικό ξεκίνημα με 0-3 μέσα στο Βιολογικό επί του Λαρισαϊκού, ενώ κι ο Βουκεφάλας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στην Συκέα, όπου και κέρδισε με το ίδιο σκορ.

Ακόμη μια ομάδα που είναι νεοφώτιστη, τα Βούναινα, κατάφερε να μπει με το δεξί στην νέα χρονιά, όπως επίσης, ο Δαμασιακός, το Κουλούρι και η Ραχούλα, που άρχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους για φέτος. Η Νέα Πολιτεία, έφερε ισοπαλία 2-2 απέναντι στον Δολιχιακό, σε ένα παιχνίδι που πραγματικά ήταν πανέμορφο, ωστόσο έδειξε ότι σαν ομάδα έχει τα θεμέλια και τις βάσεις για να δείξει καλά πράματα φέτος.

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν επίσης η Γλαύκη, με τον Ροδιακό ενώ κακό ξεκίνημα έκανε η Δήμητρα Αγιάς, που πέρυσι υποβιβάστηκε, μιας και έχασε από την Ραχούλα. Ήττα γνώρισε και η Αμυγδαλέα στην νέα της κατηγορία, ενώ εκπλήξεις αποτελούν οι ήττες του Τοξότη και της Αναγέννησης Φαρσάλων, από Δαμασιακό και Βούναινα αντίστοιχα.

Τέλος, Λαρισαϊκός και Συκέα, δεν έκαναν καλό ξεκίνημα, καθώς γνώρισαν ήττα με σκορ 3-0 και οι δύο, ενώ στην χειρότερη θέση βρίσκεται η Νέα Νίκη Νίκης που ηττήθηκε με το βαρύ 7-0 από το Συκούριο.