Βαθμολογία

Έναρξη των Ακαδημιών βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Τη Δευτέρα 9/9 και ώρα 19:00 μ.μ ξεκινούν οι ακαδημίες Βόλεϊ της Ελασσόνας . Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος στις ακαδημίες θα λειτουργούν 3 τμήματα:

- το «baby mini volley» για παιδιά 5-8 ετών ( όπου τα παιδιά αυτής της ηλικίας μαθαίνουν δημιουργικά παιχνίδια και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ειδικά φιλεδάκια και μπάλες εντάσσονται σταδιακά στον όμορφο χώρο του Βόλει).

- το «εισαγωγικό τμήμα εκμάθησης τεχνικής» του Βόλεϊ με παιδιά ηλικίας 9-10 ετών ( όπου τα παιδιά εισέρχονται σε πιο εξειδικευμένη μορφή προπόνησης αλλά η περισσότερη ώρα αφιερώνεται σε παιγνιώδεις μορφές εκμάθησης της τεχνικής).

- στο προ αγωνιστικό τμήμα εκμάθησης της τεχνικής του Βόλεϊ για παιδιά 10-12 ετών  ( όπου τα παιδιά διδάσκονται  εξειδικευμένες ασκήσεις τεχνικής με εισαγωγή στο παιχνίδι 3χ3 αφού θα είναι και το αγωνιστικό τμήμα των παγκορασίδων της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς).

Ελάτε λοιπόν στην όμορφη αυτή παρέα του Βόλεϊ , του αθλήματος με τις περισσότερες διακρίσεις στην πόλη μας, και γίνε και συ ενεργό μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00 μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 12:00 - 13:00 μμ