Βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Εύκολο απόγευμα είχαν οι Άγιοι Ανάργυροι, κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ, αφού κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 0-3 μέσα στο Βιολογικό τον Λαρισαϊκό. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα είχαν τον τίτλο του φαβορί, αναφορικά με αυτό το ματς και τον δικαίωσαν με την εμφάνιση τους.

Το σκορ άνοιξε στο 36ο λεπτό ο Φούντας με πλασέ, ενώ στο 65ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας διαμορφώνοντας το 0-2. Τελικά, το τρίτο γκολ για τον Ατρόμητο, ήρθε στο 75’ με τον Βενέτη, που πλάσαρε μετά από σέντρα του Τάσιου. Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι η φιλοξενία του Λαρισαϊκού ήταν άψογη, όπως επίσης και η διαιτησία του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λαρισαϊκός(Γιώργος Λυκοκώστας): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Ζάχος(60’ Γιαννακάρας λ.τ.), Γενητσεφτσής, Βασιλείου, Γιώργης, Σιδηρόπουλος(46’ Λώλος), Γκιουρσάνης, Μπακαράς, Παπαγιαννόπουλος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Ευαγγέλου, Σαλγκάμης, Τάσιος(85’ Μαϊμουλιώτης), Κουσιάς, Βενέτης, Τσινούδης(82’ Βερνιώτης), Φούντας(79’ Αντωνόπουλος), Παναγιώτου.

Διαιτητής: Μαστοροδήμος Βοηθοί: Καραμαγκιόλας, Ντελέζος Ι.