Βαθμολογία

Ματσάρα στην Νέα Πολιτεία

Ισόπαλη με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστραπή Νέας Πολιτείας και Δολιχιακού, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνουν όλα για το κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος, να αρκούνται στον βαθμό της ισοπαλίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να προηγηθούν από το 45ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι δυνατό, με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, το ενδιαφέρον, ανέβηκε στα ύψη στο δεύτερο μέρος κυρίως, μόλις η ομάδα του Δολιχιακού κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 68ο λεπτό ειδικότερα, Στέφανος Σουγλής, έγραψε το 1-1 με μια άπιαστη βολίδα και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε.

Στο 83’, όμως, η Αστραπή βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει κι άλλο τέρμα και να βρεθεί εκ νέου μπροστά, με τον Σουλτούκη να γράφει από κοντά και με ωραίο τρόπο το 2-1. Ωστόσο, οι χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε πολύ, αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Δολιχιακός ισοφάρισε και πάλι, αλλά αυτήν την φορά με τον Κώστα Σουγλή, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που τα είχε όλα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Χασιώτης, Δήμος(87’ Σώκλας), Σουλτούκης(87’ Αλεξανδρής), Τσιτσιούμης, Καλτσάς(80’ Μπατζέλας), Αρσένης, Αποστόλου.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Σακελαρίου, Χαλκίδης(68’ Ντόκος), Σαπάκος, Σουγλής Σ., Καζάκης, Θεοδωράκης, Κατής(79’ Λιόλιος), Ζιάκος, Τρενταφίλι, Σουγλής Κ., Τσάτσος(76’ Μουλογιάννης).

Διαιτητής: Ζήλος Βοηθοί: Μάνος, Τσαπράζης.