Βαθμολογία

Καθάρισε μόνος του ο Μπουκουβάλας

Με δύο προσωπικά τέρματα του Μπουκουβάλα, ο Δαμασιακός, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, αφού κέρδισε με σκορ 0-2 τον Τοξότη, μέσα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Τοξότης, αν και μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, στην συνέχεια φάνηκε να υποχωρεί και να δίνει χώρο στον αντίπαλο του, γεγονός που είχε μοιραία κατάληξη το τελικό σκορ. Στο πρώτο μέρος ειδικά, και μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν αρκετά και έκαναν πολλά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού ενώ έβγαιναν μπροστά με αξιώσεις δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπρούτσου.

Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση έγινε μόλις στο τρίτο λεπτό, όταν ο Τσανάς μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αφού κατάφερε να περάσει και τον τερματοφύλακα του Δαμασιακού, σούταρε, παρ’ όλα αυτά οι αμυντικοί κατάφεραν να διώξουν την μπάλα που είχε πάρει πορεία προς το τέρμα.

Από εκεί και πέρα, άρχισε να φαίνεται η υπεροχή των φιλοξενούμενων μέσα στο γήπεδο και στο δεύτερο μέρος, ο Μπουκουβάλας πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Αρχικά, σκόραρε εκτελώντας πέναλτι στο 54ο λεπτό του αγώνα, ενώ στην συνέχεια και συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά αργότερα, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι είχαμε και μια αποβολή, με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φαρμάκα επειδή εξύβρισε τον επόπτη του αγώνα. Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι στο γήπεδο ήταν λίγος κόσμος, γεγονός που έκανε εντύπωση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Φαρμάκας, Σούμας, Ντόντος, Τάκε, Παππάς(28’ Ταμανάκιας), Μαύρος(63’ Τζήκας), Τσανάς, Μαγκούτας(46’ Τσακουρίδης).

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Τσιάλτας, Καρακάνος, Μουσιάρης Δ., Καλέσης Α., Λούτσος(72’ Ανδρέου), Μπουκουβάλας, Μπουκουβάλας, Μπακαΐμης, Πρατσίλας, Λόλας(88’ Καλέσης), Μπουνές(81’ Δούκας).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Γκάγκας, Ακρίβος.