Βαθμολογία

Εμπρός μαρς και για την Α1 ΕΠΣΛ

Αρχίζουν τα βάσανα και για την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, σήμερα Κυριακή, στις 17:00 το απόγευμα. Να πούμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία, τυπικά ξεκίνησε χθες με ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Κουλούρι και Αμυγδαλέα, ωστόσο το κυρίως πιάτο, αναμένεται να σερβιριστεί σήμερα.

Το Συκούριο, που επέστρεψε μετά το μαρτύριο του στην Β’ Ερασιτεχνική, υποδέχεται την Νέα Νίκη Νίκης, που πέρυσι έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο μπήκε σε περιπέτειες κατά διαστήματα. Από την άλλη, η Συκέα που πέρυσι ανέβηκε τρένο στην εν λόγω κατηγορία, θα υποδεχτεί τον ανανεωμένο Βουκεφάλα, που φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Ο Λαρισαϊκός, που πέρυσι δεν ήταν η χρονιά του θα παίξει στο Βιολογικό, απέναντι στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, που πέρυσι ήταν μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ενώ φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει. Στα Βούναινα θα ταξιδέψει η Αναγέννηση Φαρσάλων, όπου θα κοντραριστεί με την τοπική ομάδα, ενώ στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», ο δυναμικός Τοξότης υποδέχεται τον Δαμασιακό.

Τέλος, η Νέα Πολιτεία, υποδέχεται τον Δολιχιακό, η Γλαύκη τον Ροδιακό, και η Δόξα Ραχούλας την Δήμητρα Αγιάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α1’ ΕΠΣΛ για σήμερα, μαζί με τους διαιτητές των αναμετρήσεων.

Α1’ ΕΠΣΛ(1η Αγωνιστική)

Κίσσαβος Συκουρίου-Νέα Νίκη Νίκης(Κακάνης, Τσακνάκη Δ., Μακρής)

Συκέα-Βουκεφάλας(Αναστασίου Ηλ., Σαρρός, Βαλιώτης)           

Λαρισαϊκός-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(γήπεδο Βιολογικού)(Μαστοροδήμος, Καραμαγκιόλας, Ντελέζος Ι.)

Βούναινα-Αναγέννηση Φαρσάλων(γήπεδο Ζαππείου)(Κυρίτσης, Σκέτος, Διαμαντής Θ.)

Τοξότης-Δαμασιακός(γήπεδο Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης)(Τσιοφλίκη, Γκάγκας, Ακρίβος)

Δάφνη Γλαύκης-Ροδιακός(Βλιώρας, Τσιτσιρίκας, Μουντζουρούφης)

Αστραπή Νέας Πολιτείας-Δολιχιακός(Ζήλος, Μάνος, Τσαπράζης)

Δόξα Ραχούλας-Δήμητρα Αγιάς(Κακαρδάκης, Κουκλής, Τέγος)